Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Kuidas aidata?
 
Liisu 23. november 2011, kl 22.35
Olen värske ema. Alles nüüd mõistan lapsi ja nende vajadusi. Ja nüüd loen siin lehel igasuguseid lastekodu kingi programme. Varem oli mu "passion" kodutute loomadevarjupaiga toetamine igalviisil. Aga kui nüüd endal ka laps siis aina enam mõtlen lastekodude peale. Iga laps on ju kingitus. Ja nyyd tahaksingi häid mõteid ja ideid kuidas saaksin aidata nii üht kui teist , kui endal eriti finantsi tegelikult ei ole aga tahtmine aidata on metsik!
 
ingrid 27. november 2011, kl 19.40
Kõige parem on, kui aitad esialgu enda last. Hoiad oma aja temale. Finantsid - need niisamuti. Ja tagavaraks peab inimesel ka natuke olema, ühtkomateist. Kehvemateks aegadeks või nii. Ja parim, mis saab oma lapse jaoks teha, on kindlustada talle nii ema kui isa ja nende omavaheline tugev liit. Kui see sinul on kõik olemas on tore, siis jääb üle vaid seda kõike osata hoida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!