Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Postmargid USAs
 
Nufi 27. detsember 2011, kl 23.30
Oskab keegi palun öelda, kas Eestis on saada postmarke, mis kehtiksid Usa's? Selles mõttes, et kui saata sealt siia? Eks ta vist loll küsimus ole, sest miks peaks meil neid müüdama... Aga küsija suu pihta ei lööda :) Vaja oleks saata sinna ümbrik koos enda aadressi ja markidega valmis peale pandud, aga vot, mida pole, on Usa margid...
 
kk 28. detsember 2011, kl 04.01
Rahvusvaheline mark maksab muidu usa-s 0,98$. Rohkem ei oska öelda, kas saab eesti markidega mis samas väärtuses saata kirja eestisse.. miskipärast kahtlen, kes ikka viitsib seda õiget kurssi seal postisorteerimise keskuses arvutama hakata.
 
triini 28. detsember 2011, kl 05.04
Saaksin sind aidata ,kui saadad oma aadressi ,elan USA s ja voin sulle saata marke
.
 
to triini 28. detsember 2011, kl 12.32
Oh, nii hull see asi ei ole, aga aitäh! Ma uurisin siin vahepeal ja vist saab ikka siinsete rahvusvaheliste markidega ka ära aetud. Lähen küsin postkontorist :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!