Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
SUUR MURE
 
kurbus23 20. jaanuar 2012, kl 17.27
ma ei tea enam mida teha.ma olen nii kurb ja masenduses.elust ei tunne enam mingit r66mu kuigi peaksin r66mu tundma sest mul on 2 imetoredat last ja armastav abigaasa.aga siiski on nagu midagi puudu.ei ole enam millegist huvitatud.väljas käia enam ei taha.jube masendus on peal.ei tea mida küll ette v6tta.ma ei tahaks,et pere minu masenduse pärast kannatama peaks.
 
sss 20. jaanuar 2012, kl 17.35
Võta kätte eesti keele õpik ja õpi natuke eesti keele õigekirja, Eesti keeles pannakse lause lõppu punkt ja kogu jutt koosneb lausetest.
Samuti kirjuta oma tuded paberile.Lihtsalt põleta paber ära, kui ei taha kellelgile näidata. Hingel hakkab kergem.
 
sss 20. jaanuar 2012, kl 17.45
ega siis enesetapp asja paremaks ei tee.v6i muudab see miskit paremaks???
 
oi 20. jaanuar 2012, kl 18.09
Kui lapsed väga väikesed on, v6ib asi olla lihtsalt hormoonides. Synnitusejärgne masendus v6ib kesta isegi paar-kolm aastat. Soomes räägitakse sellest palju.
 
mn 20. jaanuar 2012, kl 18.54
Kui paari nädalaga mööda ei lähe, otsi abi. Kui sul on mõistev perearst, räägi alustuseks temaga. Depressioon (kui haigus) võib tabada kõiki. Kui on kergem masendus läheb ise üle mõne nädalaga, kui nö haiguslik ei lähe nii kergelt üle. Kui üks laps beebieas, võib tõesti olla ka sünnitusjärgne depressioon.
 
d 21. jaanuar 2012, kl 11.46
aga ürita ikka kodust välja minna, nt trenni kuskile spordiklubisse, liikumine teeb tuji rõõmsaks!!
 
ka ema 25. jaanuar 2012, kl 00.46
võiks omale vahel keegi külla kutsuda. Siis on põhjust jälle tuba koristada ja pead kammida, miks mitte ka kõik koos õue minna... Kahe väikse lapsega on jah raske talvel, ainuüksi riidessetoppimine võib juba higipulli otsaette võtta. Pärast sama palju aega lahtikoorimisele...

Omast kogemusest olen märganud, et pereelu kõige säästvam on kutsuda külla keegi hea tuttav, kes nädala sees päeval saab tulla, inimesed mõned töötavad graafiku alusel jne. Siis jääks nädalavahetus oma pere ringis olemiseks. Kui oled aga välismaal (õ täht puudu, aga võib-olla on see vaid klaviatuuri probleem) on see keeruline, ümberringi võõrad. Siis võiks e-meile saata, kirjuta end tühjaks :)
 
Debra 25. jaanuar 2012, kl 05.44
Ma olen ka samasugune, depressioonis. Mind aitab veidikenegi joonistamine ja niisama nokitsemine. Paar head hobi aitab süveneda muudesse asjadesse, kui masendus. Soovitan ehete valmistamist või tegelikult selliseid loomingulisi hobisid on igat sorti tänapäeval. Ka muusika kuulamine aitab mind näiteks.
 
masenduse eri 16. veebruar 2012, kl 16.10
to: kurbus23

prooviks hoopis sellest masendusest kuidagi koos üle saada, jagatud mure on juba pool mure ja tean mis tunne on olla masenduses , eriti kui veel sellest kellegiga rääkida ei ole...kirjuta mulle ja saame koos masendusest
võitu ...mul on endal ka selline mase et õudne :))

päikest !
verca@hot.ee
 
Be Happy 19. veebruar 2012, kl 03.03
http://www.youtube.com/watch?v=gXI80TqAMQQ
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!