Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
sokker.org
 
Vabaaeg 20. jaanuar 2012, kl 21.49
Hei, hei

Kas teist keegi http://www.sokker.org ka mängib? soccer manager
Kes aru ei saa, millest jutt, siis ma teen lühikese tutvustuse.

Sokker Manager on interneti-põhine jalgpalliteemaline strateegiamäng. Pärast registreerimist saad sa endale oma klubi, tavaliselt läheb meeskonna saamisega 1-3 aega päeva, mida pead haldama; sa oled mänedžer, kes otsustab, mida treenitakse, kes otsustab, mis mängijaid tahad müüa või osta, sa lood taktikaid ja paned paika oma koosseisu mängudeks. Mängud toimuvad järgmiselt: Pühapäeva ennelõunal toimub liigamäng, teisipäeval on võimalus mängida noorteliigat ja kolmapäeval sõprusmängu. See ei ole kerge, sest konkureerid enama kui 65'000(Eestis on kasutajaid hetkel umbes 500) teise kasutajaga, kellega saad suhelda foorumis, mitte arvuti loodud robotmeeskonnaga:) ...aga võibolla meeldibki sulle mängida kodus üksi 'koodide' vastu - seljuhul pole see mäng sulle!

Parim ja kõige unikaalsem osa Sokker'i mängust on hämmastavalt elavalt animeeritud mängud, kus näed oma mängijaid, kas nad teevad platsil seda, mida lootsid neid tegevat ja näed, kuidas nad löövad väravaid.

Punased kaardid; väravavahi apsakad/supertõrjed, kübaratriki kangelased ja super-asendusmehed tagavad põnevuse ja emotsionaalsuse viimase sekundini.


Sokker on tasuta mäng:
registreeri mängimaks tõelist virtuaaljalgpalli.

Tänan tähelepanu eest
free soccer
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!