Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Piltnik ootab Sinu soove
 
Erafoto 10. veebruar 2012, kl 12.39
Soovid ennast või mõnda sündmust professionaalse fototehnikaga pildile jäädvustada, aga ei tunne kedagi, kes võiks aidata ja elukutselise fotograafi töö tundub liiga kallis? Võta ühendust ning kirjuta oma mõtetest lähemalt, ehk saan just mina Sind aidata. Kõige parem on pildistamine ette võtta nädalalõppudel Tartus, aga kõne alla võivad tulla ka teised ajad teises kohas. Kirjuta aadressil: erafoto@hot.ee või jäta teade Delfi kasutajakonto kaudu.

Kui tahad eelnevalt tutvuda minu varasemate fotodega, siis ka see on võimalik. Olen just selleks puhuks galerii kokku pannud. Anna ainult teada ning juhendan, kuidas pilte nägema pääseb. Avalikult ei taha ma siin linki avaldada, sest ei soovi pilte näidata lihtsalt igavuse peletamiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!