Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Soome Nordea interneti kasutamine
 
Miisu 07. aprill 2012, kl 14.07
Palun abi! Esmakordsel Soome Nordea internetipanka sisselogimisel eksisin ja nüüd suur probleem kuna kasutusjuhend puudub.Dokumentidel olemas kasutajatunnus kuid puudub parool,kas alustan koodikaardil oleva nr.1-ga või kuidas,ei näita mitmendat koodi küsib ja need on vist ka ainult ühekordseks kasutamiseks.Infotelefonilt saab abi alles 10.aprillil.Kas keegi oskab aidata?
Ette tänades!
 
ru 07. aprill 2012, kl 15.49
Koodi nr kyll puudub, kuid kui sisestad nt 1. siis tuleb kiri ette, mitmendat vaja on.
 
K. 08. aprill 2012, kl 15.06
Jep, hakkad järjest kirjutama neid ja kui mingi arv nendest on kasutatud, tuleb posti teel uus kood :) Muidugi Nordea pank Soomes on veidike kaheldava väärtusega, sest kui näiteks üks inimene saab interneti panga kaudu Maksuametis asju ajada Soomes, siis teine ei saa. Ja pangas ei osata ka midagi kosta. Hakati ajama, et ma ei ole "õige" soomlane ja ma ei peagi saama, aga ei osatud selle peale midagi enam vastu öelda, kui ütlesin, et miks teine inimene, kellel samuti kõik samad paberid kui minul, seda saab (KELA, tööluba, tööleping, elamisluba jnejnejne). Nii et veab, kui satud oskaja töötaja peale seal :)
 
Nordea.fi rules 09. aprill 2012, kl 20.25
Mis mõttes Nordea pank on Soomes veidike kaheldava väärtusega? Mina olen Soome Nordea klient ja hoian ka oma väikse firma asju Nordea kaudu. Olen väga rahul panga teenindusega ja arvan, et sa ei tea millest sa räägid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!