Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Kuidas mängida kasiinoautomaadil?
 
Läheks õige... kasiinosse 20. veebruar 2017, kl 03.44
Jagage mõtteid. Kuidas algaja saaks kasiinoautomaadil käe valgeks?
Kuidas teie tabate ära hetke, mil enam edasi mängida pole mõtet?
 
nii ongi 20. veebruar 2017, kl 08.11
Mängid, kuni raha on.Siis võtad võlgu ja mängid ikka edasi. Kui kusagilt enam raha ei laenata,siis tuleb midagi muud välja mõelda, sest mängima ju peab. Kurb, aga tõsi, just selline saatus paljusid esmakordselt kasiino külastajaid ees ootab.
 
ei ole nii 20. veebruar 2017, kl 08.47
Täiesti vale jutt "nii ongi".
Kes läheb ainult huvi pärast sinna, see proovib ära, ja rohkem ei tule meeldegi. Mina näiteks ei saa mitte mingi nipiga oma lapsi ei kasiinosse ega lotot ostma. Ise olen täielik lotosõltlane, Viking Lotot ostan iga nädal 20-50 rida, lapsed teavad ja näevad kõrvalt, aga ei osta. Olen neile rääkinud, et ostke vähemalt üks rida, aga ei, ei osta.
Poeg on 23-aastane, tema käis ühe sõbra taganttrorkimisel kasiinos ja rohkem ei läinud, ta istub kasiino ukse taga ja teeb sõbrale taksot, aga ise rohkem mängima ei lähe, ju siis ei meeldinud. Ei loe isegi see, et sõber alles paar päeva tagasi kilkas, et võitis 300 eurot, ikka ei lähe minu poeg rohkem mängima. Kui ei ole soodumust selleks, siis ei teki mingit sõltuvust. Mina ise pole kasiinos käinud ja ei tõmba ka.
 
issand jumal 20. veebruar 2017, kl 09.20
sa oled ju jube sõltlane 20-50 eurot? Iga nädal?
 
aga 20. veebruar 2017, kl 10.10
Aga ei tea ju keegi, kas tal on soodumust hasartmängudeks, või mitte. Kui saad teada, et on, siis on juba hilja.
 
Kord 20. veebruar 2017, kl 11.09
Miks siis juba mitte lühiajalised valuutatehingud või aktsiad, seal pead ennustama trendi, kas langeb või tõuseb. Alguses saad kasutada demokontot. Kui mitte midagi majandusest ei tea siis mängid nagu kasiinos.
 
ei ole nii 20. veebruar 2017, kl 13.52
issand jumal Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa oled ju jube sõltlane 20-50 eurot? Iga nädal?

Iga nädal muidugi. Vahel tõmban jälle tagasi, mängin 40 reaga, siis tõmban veel tagasi, 30-le, vahel õnnestub suisa 20 reaga "hakkama saada", aga siis varsti märkan, et jälle 30-40 rida läheb käiku. Kusjuures numbrid valin loomulikult ise.
Ja Keno lotot mängin ka, see on ikka TÕELISELT põnev, kui sellega pidevalt tegelda.
Bingost aga ei taha midagi kuulda ega näha. Nõme, totter, mõttetu. Pole "minu teema". Minu pärast olgu iga nädal peavõit miljon eurot või loosigu iga nädal 10 luksusautot välja, täiesti külmaks jätab. Mitte miski ei veena mind, isegi mitte see, et tunnen isiklikult inimest, kes võitis 6000 € (peavõit jagunes 3 vahel). Mõelgu mida tahes välja, ma ei hakka Bingot mitte iialgi mängima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!