Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
margikataloogi hindamine
 
nõiutar 08. märts 2017, kl 09.21
oleks vaja üks margikataloog ära hinnata, andke nõu kuidas ja kus saaks seda teha et saaks kõige adekvaatsema ja õiglase hinna teada?
 
halley 09. märts 2017, kl 14.11
Ükski margihuviline ei anna sulle õiget hinda teada! Kõik lähevad selle peale välja, et loodavad saada hinnalisi marke poolmuidu. Sa võid proovida nii, et näitad mitmetele aga ei müü neid ära mis siis, et mõne jutt võib olla üsna veenev. Neile on veenva jutu ajamine elatusallikaks ning nad täiendavad pidevalt oma oskusi võhikutega manipuleerimises. Lisaks otsi internetist ja toimunud oksjonite kataloogidest mis netis olemas, hindu. Õpi ennem määrama mis margiga tegu.
 
kask 19. mai 2017, kl 22.11
Ega nüüd kõik sulid ka ei ole.Igas suuremas linnas on filateliste klubid. Google otsing näitab õiged kohad kätte. Sealt saab ikka kellegiga kokkuleppele. Nendel on see suur hobi, Samas tuleb rõhutada, et ei soovi kunagi müüa, vaid tahad nagu pärandit jagada pärijate vahel. See kindlasti maksab ka midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!