Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Rahvatants - Tanstupeole - Tallinn
 
Katrin 28. oktoober 2018, kl 22.02
Tallinnas tegutsevas S3 rühmas on puudu täpselt üks paar (või ka eraldi üks mees ja üks naine). Rühm käib koos üks kord nädalas pühapäevaõhtuti. Tantsijad on vanuses umbes 30 a kuni 50 a (see siis kui silma järgi hinnata), osadel on varasem rahvatantsu kogemus, teistel on ainult kuhjaga tahtmist.. Rühm on täiesti uus aga soov peole pääseda on väga suur. Kui sa elad Tallinnas, siis palun-palun-palun tule tantsima!
Sama tantsuseltsi juures tegutseb ka tantsurühm C noortele (9-12 klass), seal on puudu kaks noormeest. Palun-palun saada oma poeg tantsima, tantsupidu on elamus!
Vaata lähemalt ja pane ennast kirja - https://www.facebook.com/pg/tantsutruppmodus/posts/ ja http://www.swingtants.ee/rahvatants/
PS noorterühma ja S3 mehed alustavad meestetantsu õppimist 4 novembril kell 13:30
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!