Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Perekoolikad, siia!
 
Kägu 1 06. august 2021, kl 20.56
Mina olen esimene julge. Arutame selle eputrilla enda lolliks tegemist https://kroonika.delfi.ee/artikkel/94236955/fotod-karm-minevik-eda-liis-kann-sai-kingiks-avariilise-auto
Zoja Puhur 06. august 2021, kl 21.30
Kohal ja uskumatu, mu aastaid vana konto täitsa alles! Eputamine, eputamiseks aga need hambad,,,,
 
nulliring 10. august 2021, kl 11.21
Tulin ka kaema: ca 15 aastat tagasi lahkusin siit, sest asi muutus väga labaseks. Perekool tundus intelligentsem koht. Igaks juhuks pole praegu siin rohkem ringi vaadanud - las ma usun, et siinne keskkond on haritumaks muutunud...

Kahju PK-st lahkuda, aga mis teha - kui 99% A hääletada soovinud seltskonda ei aktsepteeritud ning võitjaks sai see 1%, kes soovisid B valida, siis mis teha. Eks nad ise tea, kas sponsorid on rahul kui reklaamirahad vähenema hakkavad.

Pühapäeval, 15.augustil, tuleb siis Ajaviitejuttude matused (või ka pidu) pidada :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!