Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Millised on teie hobid, mida harrastate?
 
naistekas 30. september 2010, kl 08.44
Foorumlaste soovidele vastu tulles on olemas nüüd ka HOBIDe nurgake, kus kogemusi vahetada ja uus tegelusi leida.

VARIA sai loodud aga selleks, et kõiki hobisid-harrastusi ritta panna olnuks liiga pikk ja ühtegi välja jätta sellest loetelust ju ka ei raatsinud. Niisiis loodame, et avatud teemajaotus leiab teie poolt usinat kasutamist.

parimat
Naistekas.ee
@!#$__________

Et jutt vaid jutt poleks, kordan siinkohal küsimust: Millised on teie hobid, mida harrastate?
 
Aerling 30. september 2010, kl 12.11
Kogun vanu postkaarte ja fotosid ( Cabinet Portrait ja Carte de Visite ) ehk siis tsaari ja esimese vabariigi ajast. Viimati olen hakanud isegi nõukaaegsetest huvituma. Seda hobi nimetatakse ka FILOKARTIAKS ( postkaardi kogumise osa ), kuidas fotode kogumist nimetatakse, ei tea.

Täitsa sõltuvuses olen. Kahjuks minu tuttavad ei pea sellest midagi ning ainult muigavad, kui ma vaimustunult räägin, kui kuskilt täikalt oma kogusse lisa olen saanud.

Vanad postkaardid on väga kõnekad ajastu kajastajad kui oskad ainult " kuulata ". Fotod on samuti kõnekad oma soengute ja tollase moega. Lisaks fotode osas saab " mängida detektiivi " kuna fotograafia alguses oli see suhteliselt rikkurite ja tuntud kultuuri tegelaste privileeg siis tollast ajalugu ja kultuuri kajastavat kirjandust ja digiteeritud vanu ajalehti lapates kohtab nii mõndagi tuttavat nägu ning avastusrõõm on suur.
Panin siia postitusse ka oma e-maili kui kellelgi kodus vanu postkaarte/fotosid millega midagi peale ei oska hakata siis PALUN ÄRGE VISAKE NEID MINEMA! Saatke mulle kiri!
 
Aerling 30. september 2010, kl 12.22
Tegelt mul on veel üks hobi ( kui seda nii võib nimetada ), nimelt meeldib mulle ajalugu ja arheoloogia ning olen alates 2008 aastast alates püüdnud ühte blogisse kokku koguda interneti lehtedel ilmuvad selle teemalised artiklid. Päris mahukas blogi on juba. Hoogu sain juurde kui tekkisid mõned lugejad, sain aru ,et polegi ainuke huviline. Siin www.aerling.blogspot.com

:D
 
tavaline 30. september 2010, kl 19.48
Koon, heegeldan, sudoku :)Mõtlen ka.
 
Reily2 03. oktoober 2010, kl 07.35
meeldib käsitöö ja võõrkeeled
 
moonika 04. oktoober 2010, kl 16.38
mina kogun ingli kujukesi.Olen neid ise toonud laiast ,maailmast ja teisedki on mulle toonud.Neid mul peaks olema yle saja.Kõige suurema ja mitmekesisema noosi olen saanud iirimaalt.Seal on extra ingli poekesed.
 
olavsu1 06. oktoober 2010, kl 00.27
kunagi kui noorem oldi sai PHP's programmeeritud. nüüd on progemine saadetud kus seda ja teist ja tegeletakse audio-elektroonikaga.
 
Paadikapten 08. oktoober 2010, kl 06.19
Osa mu hobide väljundist on netti riputatud, muusikaga tegeledes olen Grey Cat :)...

http://sites.google.com/site/paadikapten/

http://soundcloud.com/grey-cat/
 
lilleneiu 08. oktoober 2010, kl 11.38
Mulle meeldib toalilledega tegeleda, neid on mul igas toas ning aknalaudadel.Pimedatel sügisõhtutel lahendan ristsõnu ja auhindugi nende eest saanud.Veel olen enda jaoks avastanud võrkturunduse,koos sellega rida väga häid tooteid ning väga meeldiva seltskonna inimesi neilt koolitustelt.Olen praegu olude sunnil küll kodune , aga igavust ma küll ei tunne.Eks kõik ole ikka mõtlemises kinni.Tuleb raskustele vaatamata olla positiivne.
 
merca 09. oktoober 2010, kl 16.06
Kogun telefonikaarte, erinevaid on kuskil üle tuhande.
 
, 09. oktoober 2010, kl 17.15
Minu suurim hobi on genealoogia. Sellega seoses kogun ka fotosid sugulastest. Olen sugulastega kohtudes saanud fotosid laenata ja omale koopiad teha. See hobi pole õnneks kulukas rahaliselt aga aega on tohutult selle peale läinud.
 
T 12. oktoober 2010, kl 22.35
Mina olen ka viimased 1,5 a. genealoogiasse sukeldunud :)
Tõsi, rahaliselt kulukas ei ole, aga aega neelab kohe väga.
 
txt 17. oktoober 2010, kl 18.31
Mind köidab line-dance. See on nii hobi kui trenn korraga.
 
Lena 23. oktoober 2010, kl 00.57
Mina hakkasin seepi keetma:))))
 
jaa 27. oktoober 2010, kl 14.03
mina hakkasin pimedatel sügisõhtutel tasuta kursustel käima (kutsekate kodulehtedelt leidsin).
muul ajal tegelen kepikõnni ja vesiaeroobikaga.
 
minu hobiks.. 14. november 2010, kl 08.10
..on arhidektuur. Võin tundide viisi erinevaid ehitisi imetleda, pildistada, pisidetalilideni välja. Mõne jaoks maja on maja, minu jaoks aga suur avastamata maa. :) Ja kui mõne majaga on seotud ka mõni ajalooline sündmus, siis suure huviga loen ja uurin selle kohta. Peaks ka ehk blògi pidama hakkama?
..ja on loodus. Selle pisiku sain juba kooli ajal, kui olin loodusklassis. Imetlen taimi, loomi, seeni, kivikesi.. mis ignes mu teele ette jääb. Kui mõni asi on tundmatu, siis sukeldun raamatutesse või interneti sügavustesse end harima. Ja otse loomulikult seon selle ka fotograafiaga. Võin neid pisidetailideni pildistada iga nurga pealt.
Need siis minu kiiksud.. :)
 
minu 17. november 2010, kl 21.04
põhihobideks on siis astroloogia, eriti keskaja õpetlustel baseeruv horaarastroloogia, kõiksugu W.Lilly õpetused jmt, siis programmeerimine ja samuti elektrikitarril mängimine :)
 
k 18. november 2010, kl 16.12
Pokker, lugemine.
 
s 18. november 2010, kl 21.33
 
Anu 21. november 2010, kl 02.41
Meeldib loomadega tegelemine, kudumine ja kitarri mängimine.
 
Mann 21. november 2010, kl 18.58
Postcrossing:))
 
Rämbu 22. november 2010, kl 22.52
Muusikaportaal.
Foorum.
Netiraadio.
Jalgrattasport.
 
Arvan, 23. november 2010, kl 11.32
et hobi mõistesse tuleks tõsisemalt suhtuda ja jagada need "hobitajad" kahte põhigruppi: 1. kellede hobi on suunatud ENDAS millegi arendamiseks - füüsiliste või vaimsete võimete arendamiseks, ja 2. Hobid, milledel pole muud eesmärki, kui kõige tühisem aja kulutamine (raiskamine).
Ehk teistpidi väljendades - hobil peaks olema mingi REAALNE eesmärk, eesmärk, mille nimel seda kõike teha. Võtame näiteks hobi: kudumine, ja eriti sallide kudumine. Kui inimene oma tooteid ei turusta, siis MILLEKS ta seda kõike teeb? Ta on oma sallidega täitnud kodus juba kõik kapid ja panipaigad, ta on oma sallidega varustanud kõik sugulased ja tuttavad .... Lõpuks jõuab ta olukorda, kus peab hakkama uue salli tegemiseks vanu harutama. Seega, mis on sellise hobi LÕPPEESMÄRK? Kuidas inimene surivoodil hindab enda "hobi", kas leiab põhjust enda kiitmiseks, või arvab, et oleks pidanud seda lühikest elunatukest hoopis teistmoodi elama?
Kuid, OMA hobiga kiitlemisel, olgu selleks või tervislikud aeroobikatrennid, tuleks silmas pidada veel ühte aspekti - kui palju MINU hobi häirib mu LÄHIKONDSETE elu, sest inimese elu eesmärk ei peaks olema OMA ja ISEKA elu elamine ning ainult enda huvide-soovide rahuldamine.
 
talvike 04. detsember 2010, kl 14.36
Ma arvan siin sedasi, et hobid on ikka inimese enesetunde heaolu säilitamiseks ning ka stressi heaks maandajaks.Kas kõiki tegevusi kohe hobide alla saab paigutada, on iseasi.
Muidugi ei saa olla ju hobi lillepeenarde rohimine.Aga selle tegevuse tagajärg on meeldiv emotsioon-korralik, hoolitsetud aed.
Aga alati ei peagi rahas mõõtma oma tegevusi.Inimesed joonistavad, maalivad ja ometi ei taha nad oma teoseid müüa.Nad ei tee seda rahateenimise vajadusest, vaid esteetilise naudingu pärast.Lihtsalt-tuleb vaim peale ja maalib midagi.
Või mängib mingit pilli oma rõõmuks -see tekitab väga hea enesetunde-proovige järele!
Ja mis on need hobid, millega segatakse lähikondsete elu?
Kas pole tore, kui inimesel on mingi hobi, millele ta pühendub?Ja miks me oleme nii sallimatud teiste suhtes.Olgem ikka sallivamad ja tegelege ise ka millegi mõnusaga!
 
juku 04. detsember 2010, kl 18.51
hobi on see, mida keegi selleks ise peab - eks sa ütle sokke kuduvale vanamemmele, et pähh, mis kuradi hobi see sul on, aga vaat minu pinginaabri õe kasuvenna sõbra onu käib kalal
 
eff 07. detsember 2010, kl 21.35
Mina tegelen pikamaajooksuga. Treenin ja käin võistlustel.
 
KH 20. detsember 2010, kl 13.30
Ristsõnade lahendamine :)
 
Kuu 21. detsember 2010, kl 15.22
Hobideks on astroloogia, heade (minu jaoks) filmide kogumine, jalgrattasoprt, ökondusele olen ka vaikselt üle läinud.
 
hm 25. detsember 2010, kl 18.53
Kollektsioneerin antiiki,hiina portselani,kunsti,mööblit






Kollektsioneerin hiina portselani,kunsti,antiikasju,mööblit,idamaiseid vaipu ja muid asju,häid raamatuid,pool ja vääriskive.
Teen käsitööna oma lõbuks vaipu.
Castaneda ja tensegrity.









8
 
vincetta 29. detsember 2010, kl 08.41
Kuule "jaa", millistel kursustel oled käinud ja kus linnas asud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!