Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
kuumalaine ja trenn
 
põhjalane 07. juuni 2011, kl 22.46
Käisin täna harjumuspäraselt trennis, aga näost olin pärast tumelilla. On antud kuumahoiatus, aga uskusin, et kui päikese all pole, ei tee liigutamine halba. Nüüd ei teagi mida teha, kuukaart olemas, aga kuumus püsib :(
Kas olete alalhoidlikud või julgete spordisaali minna? Nt pumpi tegema?
 
Vanka 07. juuni 2011, kl 22.51
nautisin täna täiega spinningut mõnusalt jahedaks konditsioneeritud saalis....
 
Liina 07. juuni 2011, kl 22.56
Spordisaalis käin ikka, seal ju palju jahedam kui väljas:D
Aga välja jooksma ja väntama hiilin ikka väga hilja õhtul.
 
22 11. juuni 2011, kl 10.34
Käin-käin, konditsioneeri meil ei ole, aga mind palavus kuigivõrd ei sega. Noh, palav on, aga mingit väsimus-jõuetus-janutunnet ei ole. Ainult imelik on vaadata, kuidas teised mati peal lamades ähivad, samal ajal kui ma ikka veel täiega pingutan :D No mitte kõik muidugi, aga paljud.
 
põhjalane 11. juuni 2011, kl 17.30
Olen nüüd trennis käinud hoopis hommikuti, kui veel jahe on:). Väga nutikas minust.
 
C 23. juuni 2011, kl 21.18
Üks aasta läksin lämmatava palavusega jooksma ja kuumenesin jubedalt üle ja sain sellest nõgestõve. Terve keha oli löövet täis. Polnud sellist asja olnud ja uurisides sain teada, et see võib tekkida lambist füüsilisest pingutusest. Tööle läksin ka aind pikkade riietega. Läks ta üle ca 2 nädala mõõdudes. Nüüdsest üritan ikka õhtul hilja käia jooksmas. Sellist jama enam kaela ei tahaks.
 
K 23. juuni 2011, kl 23.38
Spordiklubis ei tohiks probleemi olla. Seal on ju jahedam kui õues ja tihtipeale ka konditsioneerid sisse lülitatud. Veidi rohkem juua kui tavaliselt ja kõik on ok.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!