Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
uus BodyJam ja BodyBalance
 
Mii 09. juuni 2011, kl 14.51
kuidas on uus kava? ma pole viimase kava trennis vist üldse käinudki, seega eelmisega pole mõtet võrrelda. Pigem lihtsalt, et milline iseloomult on ja mis sammud, stiilid on ülekaalus?
Sama küsimus Balance kohta. 2 kuud pole üldse trenni teinud, nüüd tahaks jälle uuesti hakata tegema.
 
Kata 09. juuni 2011, kl 15.06
Balance ja Pump on hästi mõnusad. Eriti Balance- muusika, harjutused - super:) Jamis ei ole käinud:)
 
nell 09. juuni 2011, kl 20.56
Balance kavas on seekord rõhk jalgadel, jalalugu on 9 minutit. Kõhu- ja seljalood on minu jaoks paras koormus. Üldiselt kiidan seda kava, võtab mõnusalt läbi.
 
Balance'i tsikk 12. juuni 2011, kl 21.33
Balance'i soojendus on seekord imelikult pikk. Päikesetervitus same old, same old, midagi uut pole. Jalgade tugevdamine jah, pikk, 9 minutit, ent mitte eriti raske vanale olijale. Tasakaalus seekord 2 korda linnu asendit, päris mitmed on mu trennis näoli lennanud sellega, tuleb ettevaatlik olla, kui ei oska seda asendit veel. Puusade avamine väga nõrk, viimati oli üle-eelmise kava puusade avamine (Alicia Keys - Empire state of mind lugu) superhea, praegust ei anna sellega võrreldagi. Kõht ja selg on lihtsad, tõesti, ei anna eelmisega võrreldagi. Plank asendit natuke on, aga ei midagi ületamatut. Ja kerepöörded ning jalgade venitus ei ole ka midagi rasket.

Muidu on tore kava seekord, mulle täitsa meeldib, ent võiks olla veidi raskem.
 
krixu 14. juuni 2011, kl 16.47
Jam on mõnus. Eriti kava esimene pool. Rannapidu, võiks lühidalt öelda. Natuke latiinot, aafrikat (džungel). Kava teine pool on veidi igavam. Stiililt suht sarnane eelmiste kavadega. Mõne sammu ja rütmiga on natuke pusimist (eriti siis, kui palju tantsukogemust pole, aga paari korra järel peaks kõik tulema hakkama) ja koormust saab korralikult. Muusika on ülimõnus - rõõmus, rütmikas ja kohe kutsub puusi nõksutama!
Balance meeldib ka, ehkki mõnda lugu vanast kavast nutan taga. Soojendus on mõnus, päikesetervituses pole midagi uut - ikka vanad tuttavad asendid: alla vaatav koer, kobra, krokodill jne. Kõhulihased on päris head minu meelest, seljalihased võiks raskemad olla. Jalgade tugevdamine on minu meelest päris raske (meile ütles treener, et läheb iga korraga veel raskemaks, sest iga kord saad tehnika poole pealt ka midagi juurde ja teed õigemini). Puusade avamine ja jalgade lahti venitamine on minu meelest seekord nõrgad. Korralikku venitust ei saa. Muusika on muidu hea ja kava üdiselt tore.
 
BB 06. juuli 2011, kl 14.18
Ma ei tea kui see kava on lihtne, siis sa ei kasuta oma keha õigesti.
Oleneb kas sa teed trenni või käid trennis.

Päikselist suve!
 
Mia1 07. august 2011, kl 00.30
ahh mind ajab närvi see, et MyFitness (vähemalt Roccas) juba vähemalt aasta kui mitte kaks tagasi BodyJami programmist välja heitis. Mingid suvalised tantsutrennid pandi asemele aga need pole veeranditki seda väärt, mis Jam oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!