Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
hingamine istesse tõusmisel
 
qwe 17. juuni 2011, kl 11.54
kui teen kõhulihaseid, siis kuidas see hingamine peaks olemagi?
et kui tõusen istesse, kas siis hingan sisse või välja?
tänud
 
hinga 17. juuni 2011, kl 12.00
välja muidugi, elementaarne
 
asd 17. juuni 2011, kl 12.45
Lihase pingutamisel hingatakse jah üldjuhul välja, aga teooriaid on seinast-seina.
 
Kui 24. juuni 2011, kl 01.28
tahad õigesti teha, siis ei hinga liikumise ajal ei sisse ega välja. Kui oled selili maas, siis hingad välja ja hinge kinnihoidmise ajal teed oma istesse tõuse. Soovitav oleks ühe hinge kinnihoidmise ajal teha liigutust mingi kolmega korrutatav arv - 3, 6, 9 ...korda. Peale seda, selili olles hingad 3 korda rahulikult sisse - välja, ning alustad uue seeriaga. Peale seeriate lõpetamist, ikka veel selili olles teed kõhu massaži: parema käega teed kõhtu suhteliselt tugevalt vajutades kellaosuti suunas 36 ringi, siis vasaku käega vastu kellaosutit 24 ringi. Hingamine selle juures aeglane ja vaba. Ühe käeringi tegemise aeg on 1-2 sekundit, st suhteliselt kiiresti.
Sellisel trennil on mõte, sest annab TULEMUSE.
 
gwe-le 24. juuni 2011, kl 02.22
alati-pingutuse(istessetõus) ajal hingad välja, selili langedes hingad sisse. kehtib IGA jõusoorituse(raskuse tõstmine, lõuatõmme,löögi sooritamise )puhul.see muutugu refleksharjumuseks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!