Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
suvine bodybalance
 
Naene 23. juuni 2011, kl 11.15
Kuidas praegune kava meeldib? Mulle olid sõdalased üllatavalt rasked, kuigi olen seda trenni teinud juba kaua. Tahaks teada, kas olen ise nõrgemaks jäänud või kas ongi raske.
 
anu 23. juuni 2011, kl 11.31
Ongi rasked! Ise olen pidanud BP väljaasteid oma trumpalaks, aga uue BB jalalihaste blokk üllatas mindki oma raskusega.
 
klõks 23. juuni 2011, kl 16.18
Esimene kord oli ikka hästi raske. Edasi on nagu veidi kergem. Minu meelest on kõhulihased ka seekord rasked. Ikka väga hästi on trenni tagajärjed järgmisel päeval tunda. Ometi olen juba üsna kaua BB trennides käinud ja teen muudki trenni, ka kõhulihaseid.
 
Mer 04. juuli 2011, kl 10.14
Minu jaoks on ka üllatavalt raske, harjumatult kohe. Jalad jah, ikka lõpuks võttis jubedalt värisema ning muusika oli ka 52'l hulka parem. Õnneks kolin nüüd suveks maale ja spordiklubist eemale, sügisel loodan, et tuleb jälle meeldivam. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!