Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
pilatese matti
 
ms 27. juuni 2011, kl 21.20
Kus müüakse Tallinnas pilatese matte?
 
Kas 28. juuni 2011, kl 10.35
Pilatesel peab mingi eriline matt olema? Muidu on neid rullikeeratud spordimatte ju igas suuremas poes. Miks need ei kõlba? Mõnel on komplektis juures veel ka kaks plastmassklotsi. Igal juhul - jooga jaoks kõlbavad väga hästi.
 
meie 28. juuni 2011, kl 12.29
SK-s tehakse pilatest joogamattidel. Jooga jaoks on tõesti matt oluline, aga pilatest võib küll suva mati peal teha. Klotse küll pole poes märganud. Kudagil klipis nägin, et spagaadi tegemisl, kui hark veel maad ei puuduta, pandi alla, aga see mõttetu ju.
 
ms 28. juuni 2011, kl 22.38
Jah, pilateses oleks hea kasutada spetsiaalset matti. Joogamatt on liiga õhuke pilatese jaoks ja matkamatid libisevad. Otsin mittelibisevat pilatese matti, mis on paksem kui joogamatt, kuna selgroorullimisi on pilateses palju.
 
kk 29. juuni 2011, kl 09.48
Rocca Prismas oli millalgi nii jooga- kui pilatesematte.
 
tahan kaaaaa 02. juuli 2011, kl 18.01
Need õhukesed matid on üldse mingid mõttetud asjad. Meil trennis ühel hetkel kadusid paksud matid nagu tina tuhka, asemele osteti mingid nõmedad õhuksesed. Nüüd ahnitsen endale alati kaks tükki + rätik mitmekordselt, muidu ei kannata ei põlve ega küünarnukki maha toetada. Kõhulihaseid tehes ka tunned, kuidas selgroog vastu põrandat krõgiseb. Väkk. Ja siis vahel on palju inimesi, ei saa endale kahte matti ka võtta, ma olen mitu korda mõelnud, et no marsi või saalist minema. Mitu korda olen mõelnud osta endale mingi korraliku paksu mati ja ise kaasa vedada. Peaks olema selline, mis annab rulli keerata, aga samas ei veni ega libise. Raske on leida tõesti. Kes teab, kust saada, öelge meile ka.
 
ms 02. juuli 2011, kl 23.21
Olen nüüd lähikondsete abiga spordipoodides, Kaubamajs ja Stockmannis mati otsinguid teinud, aga enamustes spordipoodides ei ole üldse pilatese matte, isegi kvaliteetseid joogamatte pole igas spordipoes saadaval.
Ostsin ajutiseks lahenduseks Rimist õhukese joogamati, kuna seal oli see kõige odavam ja kasutan seda kodus olemasoleva matkamati peal. Aga ei ole ikka õige asi.
Huvitav, kas peale Fysioline'i mujal veel võiks olla 1,5 cm paksuseid matte. Seal on kindlasti väga head matid, aga üsna kallid ka ja ma ei ole kindel, kas neid saab rullis säilitada.
 
Mer 03. juuli 2011, kl 10.33
Ehee, ma ostsin just omale pilatese mati Cityspast. Väga mõnus matt on, ilus värviline ka, kui keegi soovib, siis asub see spordiklubi Euroopa Liidu maja 2. korrusel. :)
 
ms 04. juuli 2011, kl 20.37
Suured tänud, Mer!
Ei tulnud ise selle peale, et spordiklubidest küsida. Ostsin mati (agoy.com, studio mat deluxe) ära ja olen ülirahul - piisavalt paks (0,6 cm), ei veni, ei libise ja väga ilus on ka!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!