Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Mis sul trennis jalas on?
 
10 varvast 27. juuli 2011, kl 20.38
Plaanis trenniks uued ketsid orgunnida. Trennis käin siseruumides, on nii tantsu kui jõusaali, aeroobitsemist, käimislinti ja stepipinki ja bosupalli. Spinni ei tee ja õues asfaldil ei jookse. Kahjuks mul iga trenni jaoks eri tosse osta pole võimalik....
Täna käisin mööda poode, päris raske on otsustada. Mul on selline kiiks, et mulle meeldivad alati need vabaajajalatsi nime all olevad rohkem, neil on justkui tegu ja nägu, trennijalatsid on kõik nagu paadid ja igavesed rasked kobakad ka veel. Ainsad kerged olid mingid Pumad, no tõesti imekerged, aga kurinahk, domineeriv värv oli selline mullinätsu roosa. See on küll minu isiklik kompleks ilmselt, aga roosa tossuga ma olen u nagu Viljandi folk prooviks end Love Parade'i moodi riidesse panna.
Kas vabaajajalatsiga võib ka trennis käia või on siis hüppeliigese- ja põlvevalud garanteeritud?
Aa ja igasugu firmamärgid ja peened nimed mind väga ei liiguta, soovitage lihtsalt oma heast kogemusest, mis toss, mis trenni sellega teete, kas on hästi vastu pidanud ja kuidas jalg end seal sees tunneb.
 
hm 28. juuli 2011, kl 08.01
Jooksutossu ära sisetrennideks osta, ei soovita. Esiteks, need on "pehmemad" ning jalg kipub ära vajuma, eriti aeroobikatrennis, kus on palju kõrvaleasteid. Samuti ei saanud ma bosut jooksukatega teha. Käimislindi ja stepi jaoks sobivad ma kujutan ette, eriti käimislindi jaoks:)

Kui aeroobika on ülekaalis, tasuks aeroobikatossude ostmist, need toetavad jalga hästi ja peaks ka bosusse sobima. Ise treenin mingite vahepealsetega, Puma omad, üleni nahast, ei ole seda pehmet riideosa nagu jooksukatel. Toestab jalga normaalselt, aeroobika jaoks täitsa OK. Samas saab nendega edukalt ka jõusaali teha, õues rattaga sõita jne.
 
Lo 28. juuli 2011, kl 19.21
Minul enam vähem sama tüüpi trennid ja Adidase üldtreeningu tossud on, nahast pealsed, välimuselt musta- halliga. Proovida tuleb, et mis mugav on ja kindlasti trennisokiga. Mul nt Nike tossud, mida proovinud olen, millegipärast ei ole head jalas. Mis firmamärkidessse puutub, siis need on kvaliteedigarantii, mitte peenutsemine.
 
on tõesti 28. juuli 2011, kl 22.42
trennide puhul kehtib üldreegel: jalatsid ja sportrinnahoidjad olgu korralikud ja eelistavalt firmakad. Riided ja kõik muu pole nii väga oluline kui just mingit õuetrenni ei tee. Saalitrennis sobib igasugune aeroobika riietus. Endal on ostetud lohvkad põlvedeni trennipüksid näiteks New Yorkerist mis siiani lemmikud üle 2 aasta juba. Ja saavad ikka vatti korralikul mingi 3x nädalas kindlasti.
 
tants 29. juuli 2011, kl 10.02
Tantsukasse on vaja tantsutosse,sest nendel libedam tald,ei ole võimalik tantsida,kui jalg on põrandas kinni.Teisi trenne teen tossudega,mis ei libise,seega kahed korraga!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!