Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Easy Fitness kadunud?
 
K 03. august 2011, kl 09.33
Kas keegi teab, mis on saanud Easy Fitness nimelisest spordiklubist? Kas on ehk uude kohta kolinud?

Tahtsin hommikul trenni minna, kuid uksed olid suletud.
Kodulehelt ja FB-st ei leidnud selle kohta mingit infot.
 
äpä 03. august 2011, kl 09.49
telefon ei vasta jah, juulis olid väidetavalt seal välitreeningud....
 
miina 03. august 2011, kl 16.41
Narva mnt hoovis ei toimu enam või? Alles hiljuti kõndisin mööda, oli veel küll lahti... Kui mustamäe oma mõtlete, siis seal enam ei ole jah, ainult kesklinna oma on alles.
 
M 04. august 2011, kl 15.47
Kinni on jah. Käisin täna lõuna ajal sealt juurest läbi ja isegi silt ukse pealt (suletud kuni 31.juuli) on maha võetud.

Olen helistanud ja saatnud e-maili, ent vastust ei tule. Lõpuks sain kontakti ühe treeneriga, ent ka tema ei tea asjast midagi. Omanikud ei vasta tema kõnedele ega ka meilidele. Netist kättesaadav mobiilinumber, mis seostub selle spordiklubiga on vana osaniku nr ning tema ei osanud samuti ühtegi vastust anda.

Kuna mul on kehtiv kuukaart, mis praegu lihtsalt aegub, helistasin ka TKA-sse, kust seletati, et praegu pole muud teha kui ainult saata ametlik kiri juriidilisele aadressile. Kas sellele keegi suvatseb vastata või mitte, seda ei oska komenteerida.

Igaljuhul jätab Easy Fitness sellise käitumisega väga halva mulje.
 
äpä 10. august 2011, kl 17.59
nüüd koduleht ka kinni pandud, ilmselt oli ruumide rent võlgu, seepärast ka välitreeningud ning kinnipanek. Inetu igaljuhul nende suhtes, kellel kuukaart pikemaks ajaks ostetud.
 
mhm 13. august 2011, kl 01.39
Nad tegid juuni keskpaigas suure sooduskampaania. 3-4 ööpäeva rippus pakkumine ühel soodusflaiereid pakkuval lehel ja lõpuks oli ostetud kuponge 250 kandis. Ehk lootsid kampaaniaga päästa mis päästa annab, aga ei tulnud välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!