Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
PlanetSport
 
Eret 10. august 2011, kl 15.09
Üle anda limiteerimata (sisaldab jõusaali ja rühmatreeninguid) Planet Sport leping Tallinnas. Leping kehtib kuni 19.03. 2012. Kuumakse 41,48 eurot.
Soovi korral võin lepingut ka Sulle sobivaks perioodiks rentida. Hea võimalus end sügis-ja talveperioodil vormis hoida!!;)

Rohkem infot e.ret@live.com
 
Venus 01. september 2011, kl 15.42
Huvitav kas ma olen ainuke kellele tundub et Planeti treeningplaan on väga viletsaks jäänud. Olen aastaid käinud Planetis, lemmikud step ja bodypump, veidi ka teisi asju proovinud aga nüüd vaatan et kui vanasti oli iga päev mulle sobival ajal midagi siis nüüd on asi kardinaalselt muutunud. Loodame et sügisese treeningplaaniga midagi muutus.
 
Laur 01. september 2011, kl 18.25
Planetis järgmisest nädalast uus, sügisene treeningplaan.
Praeguse majanduspohmeluse ajal, viivad kõik klubid oma tunniplaani kulude kokkuhoiuks suveks väga hõredaks.
 
to Venus 01. september 2011, kl 23.57
ei sa pole ainuke, ja sügisene tunniplaan ei ole positiivne üllatus. Planet Happymove'i pole neil üldse enam, stepdance kadunud, latino 45 min ainult, bodyintervalli pole.
 
planet 03. september 2011, kl 11.08
Mina tahaks kaardi üle võtta Tartus. lisabeth@hot.ee
 
trennitaja 03. september 2011, kl 19.40
Mulle ei meeldi ka sügisene treeningplaan. Latino on tõesti ainult 45 min ja zumbaga ühel päeval (kaks korda päevas ei viitsi nagu minna), neljapäevahommikune zumba on totaalselt valel ajal (no kui paljud saavad neljapäeval kell 11 trennis käia?) ja kolmapäevaõhtust BodyBalance'it enam pole, neljapäeval kell 5 on aga natuke liiga vara.
Sama tobe on seegi, et kõik zumbad on nüüd jälle väiksemas saalis. Kevadine kogemus ju näitas, et 1. saalis läheb väga kitsaks. Suvel oli 2. saalis väga mõnus. Jääb ainult loota, et ehk teevad hooaja keskel midagi ringi.
 
oh jah 04. september 2011, kl 10.15
On jah niru trenniplaan seekord. Kusjuures juba eelmisel sügisel mõtlesin, et järjest kehvemaks läheb, nüüd on veel kehvem. See HappyMove oli nagu klubi kaubamärk ju, aru ma ei saa, miks see ära kadus??? Tahtsid selle Les Millsi RPMi juurde osta ja oma treeneritele kava väljamõtlemise eest enam maksta ei jõua? Küsisin adminni käest ükspäev, kas enam ei tulegi HappyMove'i, ta ei teadnud midagi vastata... Bodyintervalli hakkan mina ka taga nutma. Ja siiamaani igatsen taga balletone'i trenni, juba mitu aastat pole seda enam :( Ja veel on jama, et mulle meeldib Katriina zumbas käia, Ülle zumba ülesehitus ja muusikavalik ja liikumine minu kordinatsiooni ja ajuehitusega ei klapi (aga see ongi individuaalne, paljudele kindlasti meeldib just Ülle), aga Katriina asemel on pühapäeviti kogu aeg mingid asendajad. Nähh, igav hakkab nii jama treeningplaaniga ja teadagi, kui on igav, siis ei viitsi ju korralikult käia. Grrrr!
 
M. 04. september 2011, kl 10.20
Mul on ka kahju, et balletone enam ei ole, kuigi minu mäletamist mööda anti seda ka lühikest aega. See oli hea vaheldus muudele trennidele, selline rahulik ning siis kui balance`isse või pilatesesse ei tahtnud.
 
liisa 06. september 2011, kl 19.35
Balletone saab MyFitnessi Rocca al Mare klubis ainsana Tallinnas teha....
 
Mari 06. september 2011, kl 22.29
ja fatburn trenne ka pole, vanasti oli step fatburn paksult rahvast täis, üldse olid stepis alati palju rahvast ja nüüd on step ainult paar korda nädalas..arusaamatu. On tekkinud mingid selg-kõht-tuhar trennid, mis asi see veel on, tahaks ju ka käsi ja rinnalihast treenida:) lihasgruppide treenimiseks on ju bodypump ja jõusaal ometigi.
 
e 08. september 2011, kl 14.47
lisaks sellele, et tunde on koondatud, pole seal ka Mari-Liisi, Kadri ja Sirlit enam tunde andmas. kesine klubi. bodyattacki pole, military ära kaotatud.
 
b 08. september 2011, kl 18.34
:) päris hea, et seda attacki pole
http://www.youtube.com/watch?v=CytZck3orlo
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!