Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
seb tallinna maraton
 
punarind 17. august 2011, kl 02.40
olen siin umbes pool aastat kaalu alandanud ja seda teinud üldiselt koduste vahenditega ning pigem avalikkuse pilgu eest peidus. kuigi olen vaid 21 aastane, on ülekilosid siiski veel vägagi palju seljas ja käib nende kärme maharaputamine.
tekkis aga mõte, et tahaks seb tallinna maratonile minna... 10 km distantsi kõndima. oskab keegi öelda, palju seal neid kõndijaid on? palju või vähe? jooksmise jaoks on võhma puudu veel, pigem teeksin käimist seal. samuti, kui lähen kepikõnni/käimise distantsile, kas vahepeal sörki joosta võib või sel juhul peabki 100% ajast kõndima?
täitsa idiootsed küsimused, ma tean, aga ma olen nii põnevil ja ootan seda maratoni täie rauaga. tahaks ka toast välja saada ja rahvaga koos midagi teha.
 
d 17. august 2011, kl 09.33
kõndijaid on ka väga palju seal, ise tead kas kõnnid või jooksed,keegi sind ei valva!ära üle pinguta
 
jooksik tartust 17. august 2011, kl 09.56
kóndijaid on seal ilmselt tóesti palju ja usu mind, sa vóid edaspidi ka julgelt osaleda neil üritustel, kus kóndijaid vähe. keegi ei vaata sind halvustava pilguga. näiteks 27. augustil toimub järvejooksude sarja viimane ütritus - ülemiste järve jooks. seal kepikónd ka minu teada (kuigi pead ei julge anda, vaata järele). mina soovitaks edaspidi regada jooksjana ja teha alustuseks näiteks 2+2 minutit.ja seb maratonil tule enne oma vóistlust neile kaasa elama, kes pikema tee ette vótavad. :)

mina lähen seb-il oma neljandat täispikka jooksma ja ka ei jóua ära oodata! :)

mónusat liikumist!
 
jooksik tartust 17. august 2011, kl 11.54
Sinu julgustuseks lisan, et vaatasin just stardiprotokolle ja praeguse seisuga on kepikónnile reganud 1473 inimest :)
 
punarind 17. august 2011, kl 19.30
aga kas seal niisama käijaid ka on? kepikõnni keppe mul hetkel veel ei ole ja lähiajal pole võimalus neid ka soetada...
 
jooksik tartust 17. august 2011, kl 23.26
punarind - aga pane ennast jooksjana kirja, lihtsalt kónnid, sellises massis peab tagant alustaja nagunii arvestama, et kohe joosta ei saa, sina siis ei hakkagi jooksma.
 
c 18. august 2011, kl 08.51
on küll niisma käijaid, pole mõtet jooksjana kirja panna.jooksjad niikuinii eespool tropis, taga käijate juures on lahedam
 
123 18. august 2011, kl 11.19
Palju neid ülekilosid on?
Kui oled ikka natuke juba liigutanud pane end kohe jooksule kirja-rahulikult võttes ja koos teistega oled suuteline palju enamaks kui oodata oskad. Mullu viimased lõpetajad läbisid maa 2 tunniga-ega need ühtki jooksusammu sellise "tulemuse" tegemiseks tegema küll ei pidanud.
 
punarind 18. august 2011, kl 17.10
selge pilt, eks siis ilmselt panen ennast esimest korda käijana kirja. probleem ongi selles, et kuna mul on ülekilosid ikka väga palju, siis ma ei taha esimese laksuga kohe ennast surnuks joosta, sest põlved ei pea kaua vastu ning võhma ei jagu. kuna ma jooksmisega varasemalt tegelenud eriti pole (nagu alguseski ütlesin, tegelenud vaid kodustes tingimustes harjutustega... olen sellest küll vastupidavust veidi juurde saanud, kuid jooksma veel ei kipu), siis ma lihtsalt leian, et pigem alustada käimisest ja siis vaikselt edasi sörgile liikuda. kes teab, ehk järgmine kord juba jooksen :))
 
10 kildi jooksja 28. august 2011, kl 17.34
muidugi tule! seal kokku üle 10 000 inimese, meeletu rahvas! ja tõesti, igasuguseid, küll mesimummi, küll karukostüümides, küll pensionäre, küll välisriigi sportlasi. keegi ei vaata kedagi imelikult. ma ise ka eriti kõva jooksja ei ole, alla tunni ei loodagi ära joosta, aga jooksma ikka lähen, oma vormi järgi.
muidugi tule, registreeri kõndijaks ja astu uhkel sammul maa läbi. see on üks toredamaid üritusi tallinnas üldse. pärast saad finishis veel jooki ja banaani ja kommi jne. :D :D :D ja lõpus on ikka megahea tunne, et läbi tegid!
 
GP 28. august 2011, kl 18.08
http://www.hot.ee/pikamaajooksmine/

Siit ja selle foorumist leiab jooksualast infot.
 
aga 29. august 2011, kl 14.45
kui end jooksjana kirja paned ja poole distantsi peal ära väsid, kas siis kõndida tohib?
 
jooksik tartust 29. august 2011, kl 15.13
aga: muidugi tohid :) Maratonis lopupoole neid kóndijaid üksjagu. Pole ka endal veel ónnestunud täispikka maratoni 100% jooksuga läbida, Tallinnas see üks kórvaleesmärkidest. Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!