Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
tln tondi piirkond
 
puhh 19. august 2011, kl 21.16
küsimus selline, et kus teie, kes elate tallinnas tondi piirkonnas, käite jooksmas? autot mul pole, seega nomme head rajad jäävad natuke kaugeks..ei hakka ju bussiga sinna sõitma ja siis metsarajale jooksma. kas midagi lähemal sealkandis pole mõnda metsaalust rada?
 
gina 19. august 2011, kl 22.18
Metsarada vist väga polegi, aga ise olen jooksnud Tondi-Tammsaare-Nõmme tee ringi. Ja eramajade kandis on ka tätsa ok joosta. Peab ise vähe tiirutama, et enda jaoks sobiva pikkusega ring leida ja norm paik ka oleks. Aga paraku jah, tegemist vaid asfaldkattega. Ise olen Audentese spordiklubi liige, seega ka staadioni kasutusvõimalus.
 
muki 19. august 2011, kl 23.01
Vanaka mest pol eka kaugel, Lippa mendimajast ja kalmistust mööda ning oledki kenas jooksumetsas.
 
RV 20. august 2011, kl 10.48
Tondi-Tallinn-Väike-Järve mets....vanasti sai koguaeg seal metsas trenni tehtud, joostud, suusatatud, rattaga sõidetud...
 
puhh 20. august 2011, kl 20.36
kas see vanaka mets on see, mis jääb ehitajate tee ja sütiste tee vahele ning vana-pärnu mnt ka seal samas? Pole kahjuks ise selle piirkonnaga kuigi hästi kursis.
 
Tall-V elanik 11. september 2011, kl 19.23
Tondilt sörkida Tallinn-Väiksesse ja seal Leete tn ringi joosta on ülihää.
 
appi 13. september 2011, kl 22.48
Nalja teed või? Sealt Tondilt jooksedki Nõmme metsa. Mis see ära joosta on. Antud piirkonnas täiesti normaalsed kõnniteed ka. Mina vähemalt teen nii ja ei ole mõttessegi tulnud, et kuidas veel? Saad joosta ju nii Rahumäe poolt kui ka lõigata Haigla külje alt. Lihtne:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!