Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
küsimus lollidele
 
:) 20. august 2011, kl 20.47
Mõnel pole raha, et endale korralik auto soetada või kodust kodu teha, aga tal on raha, et iga paari nädala tagant maksta 30 euri või enamgi mingiteks osavõtutasudeks jooksudele. Kas sportlaseks olemine tähendab reeglina seda, et kõrvade vahel ulub tuul?
 
:)) 20. august 2011, kl 21.34
Vaata ilu on vaataja silmades.
Milline on sinu arvates korralik auto? Kaugeltki mitte iga eestlase unistuseks ei ole mingi iksviis, länkar vms. Samuti ei pea mitte iga eestimaalane elama põllul küprokkarbis, vaid mahub täiesti vabalt ka korterisse ära.
Oled ehk kuulnud ütlemist: "Terves kehas, terve vaim" ?
Vaevalt küll, et kõigil sportlastel kõrvade vahel tuul ulub, pigem ulub ta mingi asjadekummardaja kõrvade vahel.
 
Selge 20. august 2011, kl 22.44
Pigem ulub tuul põllupealses küprokkarbis
 
hakkab jälle pihta... 21. august 2011, kl 00.01
mul on selline ilus tunne, et teemaalgataja on allpool pikandi nime all sarnase teemaga juba esinenud.
 
patriot hills 21. august 2011, kl 14.38
Küll mõni ikka on kade selle peale, et teistel on aega, raha ja tahtmist sporti teha. Muide, olen aktiivne võistlustest osavõtja, aga 30EURist registreerimistasu pole siiani kohanud...
 
igrek_ 13. september 2011, kl 11.43
Mida madalamal arengutasemel inimene on, seda enam väärtustab ta kõike materiaalset (maslow).

ära kogu asju, vaid väärtusta emotsioone, vaimsust, tegele hobidega - et olla iseendale huvitav ja tunda et elu on põnev.
 
igrek_ 13. september 2011, kl 11.44
ja mida lihtsam inimene on, seda sallimatum ta on endast erineva suhtes.
 
jee 15. september 2011, kl 15.26
Kodust kodu teevad kallid inimesed - ma pole veel ühegi nende eest pidanud midagi maksma. Auto on paras pann, aga sõidab ja igasugustest jooksudest+muudest spordivõistlustest võtan tõesti hea meelega osa, spordiklubi külastamise eest maksan ka.
Ma ei tea, kas mu kõrvade vahel ulub tuul või mitte, aga ma ise olen oma eluga jubedalt rahul:)
 
trennifriik 16. september 2011, kl 10.05
Auto on mul vana pann, aga sõidab. Korter on tilluke, aga värske õhuga piirkonnas. Raha on vähe, aga aksutan seda nii, et oleksin terve ja õnnelik.
Teisisõnu - vabad vahendid panen trenni ja spordivarustuse alla. Olen nii elades väga õnnelik. Füüsiline vorm hämmastavalt hea :-D! Olen siis nüüd loll või mis :)))
 
mujalt 16. september 2011, kl 16.45
Terves kehas terve vaim, ma ei oleks elus nii kaugele jõudnud, kus ma praegu olen, kui ma ei oleks hoolitsenud NII keha kui vaimu eest. Füüsilisse vormi investeerimine tähendab ka vaimsesse vormi investeerimist, tuul ulub nende kõrvade vahel, kes sellest aru ei saa.
 
pigem 07. oktoober 2011, kl 20.24
on tänapäeva sportimise moto 'terve keha valu täis', kui vaadata sportlasi, mis imelike tõbede käes nad vaevlevad

ja mingi hetk ütlevad pea enamusel sportijatel liigesed üles ja peavad operatsioonidele minema või kalleid süste ostma, mida haigekassa ei kompenseeri

ka esineb paljudel naissportijatel viljatust, mis on samuti ilmselge ületreenimise vili, täidetakse emotsionaalset tühjust, aga lõivu tuleb tervisega maksta

jah, ka sportimisest saab sõltuv olla - ja osalemine igal võidujooksul ja maratonil on pigem hälbe märk kui midagi kiiduväärset
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!