Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
otsin kaaslast ujuma Idakeskuse basseini või mujale selles kandis
 
rika 21. august 2011, kl 20.34
seltsis segasem :)

kuna peatselt käes jälle nn sisehooaeg, siis sooviksin leida kaaslast, kellega koos käia paaril-kolmel õhtul nädalas ujumas. kulutan ca 30 min intensiivseks ujumiseks, ülejäänud aeg saunades mõnulemine ning veidi suhtlemist? vahel vajan kindlasti veidi tagant torkimist, et trenni vahele ei jätaks ;)

olen ise 42. a. naisterahvas, suvisel ajal sõidan palju rattaga, talvel meeldib ka suusatada, eriti mägedes. kaaslane võiks olla 35-48? kuigi vanus ei ole üldse määrav, peaasi, et klapiksime inimestena...

jään siis ootama Su kontaktivõttu, hea tulevane trennikaaslane :)
 
ööbik, 40 22. august 2011, kl 18.42
kas nt Õismäe ujula ei sobi?
 
rika 23. august 2011, kl 10.36
paraku väga kaugel minu kõikidest muudest trajektooridest ja Õismäel pole ka aurusauna... kuigi see viimane ei ole kindlasti mitte peamine.

ööbik, kirjuta mulle ehk leiame mingi vahepealse variandi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!