Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
hästi konditsioneeritud trennisaali kesklinnas?
 
. 31. august 2011, kl 00.23
tahan käia ainult jooksmas aga tervislike asjaolude tõttu peaks koht olema hästi konditsioneeritud kuna ma ei tohi liiga "üle kuumeneda". enne käisin revalis hea asukoha tõttu ja kuna seal oli palju jooksulinte (tavaliselt on ainult paar kolm enamikes kohtades) aga vähemasti natukenegi soema ilmaga oli seal selline saun et üle 20 minuti ei olnud lihtsalt võimalik ennast liigutada seal, riietusruumide temperatuurist rääkimata. oskab keegi mõnda muud kohta soovitada kesklinnas mis oleks hea kondikaga ja kus oleks rohkem kui 2-4 jooksulinti? õues joosta enam ei taha kuna käin õhtuti üsna hilja ja ei ela kuigi turvalises piirkonnas.
 
marrait 31. august 2011, kl 03.16
MyFitness Virus on küll väga/üli hea konditsioneer, et kui rahulikumasse trenni minna siis kohati on lausa väga külm.

Soovitan soojalt :)
 
fänn 31. august 2011, kl 08.43
Spartas tuliuued konditsioneerid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!