Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Kuidas teha õigesti trenni jõusaalis?
 
palunabi 17. september 2011, kl 20.54
LLiitusin 3 nädalat tagasi spordiklubiga. Nüüd olen käinud 3x nädalas bodypumpis, kui ka bodycombatis.
Aga oleks soov käia ka jõusaalis. Ja seal just kasutada stepperit ja jooksulinti.

Kuidas aga oleks neid õige kasutada. Näiteks, kui pikalt yhte ja kui pikalt teist. Kui pikalt oleks üldse mõistlik nende peal treenida. kas vahepeal ka venitada või teha seda alles viimasena. Ja kui intensiivselt kasutada "level"eid?

Soov oleks vähendada rasva kehalt
 
palunabi 17. september 2011, kl 21.12
Ja muidugi ka see, et olen Naine 25 aastat vana, 165 cm pikk ja 63 kg
 
julia 17. september 2011, kl 21.15
Aga miks sa ei küsi jõusaalitreenerilt?
 
Valdur 17. september 2011, kl 22.03
Lase endale teha treeningkava, isegi kui see on raha eest, tasub see kulutus end kuhjaga ära. Ainult stepper ja ellips, ehk aeroobne treening rasva% vähendamiseks pole just parim variant, kindlasti tuleb teha juurde lihastreeningut, ning ka toitumine üle vaadata.
 
Klaabuk 20. september 2011, kl 15.34
Soovitan samuti treeningkava tegemist, eriti siis, kui pole varem jõusaalis treeninud ja puudub elementaarne ülevaade treeningmasinatest ja Sinule sobivatest harjutustest-raskustest. Võid kasu asemel kahju teha, kui eksperimenteerima hakkad. Lasin teha jõusaali-ja toitumiskava ca 1,5 kuud tagasi ja olen rahul. Jah, maksis see raha, aga praegu näen, et läks õigesse kohta. Tean täpselt,mida tegema pean ja toimetan seal vaikselt ja väga mõnus on....:) minu eesmärk oli rasva% vähendamine, lihased toonusesse. Lisaks 2x nädalas teen ka mitu x tempokat kõndi.
Edu!
 
pidev treenija 21. september 2011, kl 18.41
Kui soov rasva vähendada, siis ei aita ka ainult stepper ja lint. Lisaks oma valitud trennidele võiks teha jõusaalis ka lihasgruppe ja kõikidele sinu küsimustele vastab jõusaalitreener ja vanad tegijad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!