Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Jooksutrenn peale võistlust
 
Jänku1 01. oktoober 2011, kl 22.04
Lähen Paidesse rahvajooksule (13,6 km). Olen normaalselt treeninud ja puha, aga tekkis küsimus, et kas peale seda võistlust peaks jooksutreeningutesse paaripäevase vahe tegema, et lihased saaksid puhata ja taastuda või võiks just nt järgmisel päeval kohe minna lõdvestavale ca 5 km jooksule?
Saan aru, et peale maratoni tõesti pole mõtet järgmisel päeval jooksma uuesti minna ja lihaste kanguse tõttu ilmselt enamik seda ei suudakski, aga 13,6 km on selline paras pikkus, millega jalad ei tohiks ehk eriti haigeks jääda. Niiet, mida soovitate?
 
asdf 04. oktoober 2011, kl 14.40
Jalad valusad ?! :)
Ega siin reeglit ole,pead omal nahal järgi proovima.
Soovitatakse muidugi järgmisel päeval kergelt peale teha,minna kasvõi ujuma või vändata ratast aga vähemalt minu puhul pikendab see lõplikule taastumisele kuluvat aega veelgi.
 
jee 06. oktoober 2011, kl 14.45
Kui jõudu ja viitsimist on, siis võid ju minna. Aga mina ikka jätaks ühe päeva vahele või siis läheks nt ujuma/sauna või siis jalutama.
Aga kui sul nt on ka jooksutrennid järjestikustel päevadel ja oled harjunud, siis võid muidugi ka minna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!