Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
massaaz peale trenni
 
Merily 10. oktoober 2011, kl 15.19
vahel saan trennis külma ja kael kange + peavalud. läheb ise ära umbes nädalaga aga tüütu ikka.
kuidas masseerite oma kanget kaela?
 
canis lupus 10. oktoober 2011, kl 16.52
Mina sinu asemel muretseks selle pärast, kuidas mitte külma saada. Ühesónaga, tegele póhjuse, mitte tagajärjega! Miks sa saad peale trenni külma, see ei ole tegelikult ju normaalne? Kui ma tean, et mul on móni piirkond nórk (sinu puhul siis kael), siis ma hoian seda piirkonda (kanna salli näiteks...).Ega seda kaela ise väga hästi masseerida saagi, vóibolla siis kuidagi lamades mudid, siis kaelalihased kóige pingevabamad. Probleemi korral soovitan siiski spetsialisti (massööri) poole pöörduda!
 
nene 16. oktoober 2011, kl 01.36
mõnedes klubides on olemas siuksed pikad kõvad rullid. nende peal saab edukalt kõiki kehaosi masseerida omaenda keharaskusel. ka kaela. tartu myfitnessis on isegi tund nimega lihashooldus, kus nendel rullidel "lihaseid siledaiks rullitakse". soovitan!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!