Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Pulsikell
 
Harrastaja 07. aprill 2012, kl 15.58
Tahaksin osta pulsikella, aga ei tea millist firmat eelistada. Olen kuulnud, et mingi firma kellad (firma nime ei mäleta) pidid üksteist segama hakkama? Teen trenni 3-4 x nädalas spordiklubis, nii et selline keskmine harrastaja ja ei vaja seega mingeid erilisi funktsioone ja väga kallist, samas ei taha osta ka tundmatu firma oma, mille vastupidavus pole kindel.
 
pi 07. aprill 2012, kl 16.36
Tean, et kunagi edastasid odavamad Polari pulsiandurid kellale pulsisignaali kodeerimata kujul ja selle tõttu võis üks kell kinni püüda mitme anduri signaali ja segadusse sattuda. Ostes tuleb seega kontrollida/küsida kas signaal edastatakse kodeeritud kujul. Uuematega mudelitega ei tohiks tegelikult seda probleemi olla, aga kes teab.
Soovitangi Polarit, teisi pole kasutanud.
isemaag 07. aprill 2012, kl 17.08
See kindlasti tõstab vererõhku ja ka pulsisagedust.

Treeningut pole vajagi.
 
Naine26 08. aprill 2012, kl 11.11
Kindlasti Polar. Minul naistele mõeldud FT40. Väga hea valik! 120€. Olen ka keskmine harrastaja- 3-4 treeningut nädalas.
 
jooksik tartust 09. aprill 2012, kl 17.15
Mul on polar rs300x G1. Kellaga olen rahul (funktsioonid, displei, patarei), rihm läks natuke ruttu katki (samas pidigi olema üks partii selline, millel rihm kipub murenema) ja selle G1ga ei ole rahul, kaotab iga väikse asja peale signaali ja üldse see gepsu värk on nigelavõitu, võibolla täitsa lageda maa peal leiab normaalselt, pole päris põllu peal jooksmas käinud. Aga üldiselt kell mulle meeldib. Tuttavad kellel on garmin on seda ka ainult kiitnud.
 
eerr 12. aprill 2012, kl 20.12
Kui siis üldse Garmini kell.Kallis on ,aga kvaliteetne.
 
pollar 13. aprill 2012, kl 09.14
1.Polar
2.Suunto
3.Kõik ülejäänud.
Kuigi ka ise olen siin varasemalt mõningaid odavamaid mudeleid soovitanud siis niipalju kui need on odavamad, on nendega samavõrd rohkem probleeme.
 
kaks võimalust 19. aprill 2012, kl 14.49
kas odavaim kodeeritud signaaliga kell (valmistaja pole väga oluline), näit odavaim vastav polar vms; igasugu funktsioonid jms. on üldjuhul liigsed (kalorite kulu jms arvutatakse elementaarsest arvutustehtest jne). Või siis friikidele kallid, GPS ja arvutiga seotud mudelid mida tuleb hoolega uurida ja oma vajadusi analüüsida.
 
kas 20. aprill 2012, kl 10.37
kas on ka selliseid pulsikellasid, millel on neid pulstsoone rohkem kui 3? Minu polaril on 3 tsooni ja minule endale parim treenimgkoormus on just II tsooni lõpp ja III algus. saab muidugi ka nii, et ei jälgi kella poolt antud tsoone, vaid lihtsalt jälgid numbreid.
 
to kas 21. aprill 2012, kl 08.49
Ega neil kellas olevail tsoonidel suurt tähtsust ole-peamine on et sa ise tead millise pulsiga liikuma peaksid.
 
muff 22. aprill 2012, kl 11.13
nõustun, kui üldse osta, siis juba Garmin. ostsin algul ka Polari, aga ega sellega peale pulsi jälgimise midagi asjalikku teha ei saanud.
 
ma 22. aprill 2012, kl 19.29
Mina väga rahul oma lihtsa Beurer 45ga. Pole liiga keeruline, samas kõik põhiline olemas. Peab hästi vastu, kasutusel juba viiendat aastat. Maksab umbes 60-70 EUR.
 
Hmh 24. aprill 2012, kl 17.28
Ronijana kasutan mäe otsas friikidele suunatud kirvest Suunto mudelit, sel on ka pulsilugeja aga igapäevaselt trenniks kasutan ikka kõige odavamat pulsikella, antud juhul siis Suunto oma, kuid ka mehe odav Polar on täitsa ok. Ma ei kasutaks iial neid kallima mudeli võimalusi, ma tean millises tsoonis ma treenima pean ja igasugu kalorikulu ja muu tilulilu tõesti ei huvita. Kirve friigikella funktsioone kasutan kõiki, muidu poleks ostnudki.
 
Jooksja 08. mai 2012, kl 10.36
Kas Polariga see jama ei ole, et patareisid pead käima poes vahetamas?Et ise ei saa vahetada?
Parem ikka see variant, kus saad ise vahetada. Endal mingi odavam Sigma kell, aga talve külmus rihm ära ja murdus küljest. Nüüd üks nupp ei taha hästi töötada. Plaanin ka uut osta, aga ei oskagi valida..
 
to Jooksja 08. mai 2012, kl 14.43
Saab ka Polaril ise vahetatud, ei ole mingit probleemi. Vanemate vöödega(T31) oli see jama et need tuli batarei tühjenemisel uued osta.
 
kk 08. mai 2012, kl 15.08
Tõsisemale vastupidavusalade harrastajale soovitaks GPS-iga kella, mis mõõdab kiirust, vahemaad. pärast saab teekonda arvutis kaardi pealt vaadata. Garmin on ainuke, kellel GPS kella sees, mitte eraldi kobakas kummipaelaga käele panemiseks, nagu Suuntol ja Polaril.

http://www.garmin.ee/jooksmine
 
Janzu91 09. mai 2017, kl 00.09
Teema on päris vana, aga kuna ma siin rohkem pulsikellaga seonduvaid teemasid ei leidnud, siis mis seal ikka..
Mu esimene pulsikell oli ka Polari oma (mudelit enam ei mäleta), aga see lõpetas töötamise peale aastast kasutamist. Siis mu mees kinkis mulle Fitbit Charge 2, mille üle oli mul väga hea meel ja toimis kõik suurepäraselt. Kahjuks läks see reisil kaduma ja hiljuti otsisin endale uut. Endiselt enamus pulsikellad on päris kalli hinnaga, aga kuna mu sõbranna soovitas ühte odavamat varianti proovida:
https://nutikell.com/nutikellad/pulsikell-westyx...
siis mõtlesin, et tühja kah, proovin siis ka midagi mis odavam on. Sellest brändist ma polnud varem kuulnud, aga peale ostmist julgen soovitada ka teistele. See on nüüd mu kolmas pulsikell ja võin julgelt väita, et need tuntud brändid on ülehinnatud ning tasub vaadata ka taskukohasemaid variante. Muidugi viimasel ajal on päris palju uusi kellasid tulnud ja ma ei saa öelda, et kõik odavad oleksid kvaliteetsed, aga kui natuke otsida, siis leiab.
 
mai 22. mai 2017, kl 15.28
TomTom ja vaga rahul, 5 pulsi lugmise tsooni
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!