Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Jooksujalatsid
 
Mittekeegi Olikord 24. juuni 2014, kl 20.51
Palun andke nõu, millised Tallinnas müügilolevad jooksujalatsid on head asfaldil jooksmiseks (pood, hind jms). Paar kuud tagasi sain kannakõõluse osalise rebestuse osaliseks, nüüd tahaks tasapisi uuesti jooksmisega alustada. Panustaks jalanõudesse, et sama õnnetust vältida.
 
piripiiga 24. juuni 2014, kl 21.01
copy-paste netist. ise pole teemaga kokkupuutunud ja loodetavasti ei puutu kah.

"Uuesti treenima asudes on soovitatav kasutada jooksusussi kannas nn. kannakiilu, millega tõstetakse kanda 0,5 - 1 cm. Selline abivahend aitab vähendada jooksmise ajal tõmmet ja põrutust kannakõõlusele. Kõõlusele toimiva ülekoormuse vähendamiseks pinges lühenenud sääremarjalihaste korral, tuleb iga jooksutreeningu järel teha venitus ja lõdvestusharjutusi."
 
tiibadega kurat 24. juuni 2014, kl 21.07
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 24.06.2014 23.10.
 
+++ 25. juuni 2014, kl 08.45
Rohkem kui jalatsivalikule peaksid tähelepanu pöörama oma jooksutehnikale. Ei tohi kandu hooga maasse raiuda, õpi kasutama jalalaba.
 
hmm 25. juuni 2014, kl 17.19
Mine Jooksueksperti (või siis Sportland Running poodi) seal filmitakse su tehnikat ja osatakse
üsna asjalikult soovitada.
Marki-mudelit on niimoodi on keeruline soovitada, sest mis jalats mulle sobib, ei pruugi sulle üldse sobida, mis sest, et omadused on suht üks-ühele samad.
Ja veel, et alusta jooksmist esialgu pehmel pinnasel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!