Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
otsin tennisepartnerit Tallinnas
 
tennis 13. aprill 2015, kl 20.57
Otsin tennisepartnerit Tallinnas (N34). Ise algaja, mänginud kolm kuud treeneriga. Soov oleks leida veidi tugevamat partnerit, kellel piisavalt kannatust, et mind järele aidata/õpetada. Vastupidavus väga hea. Palun jäta kontaktid, võtan ühendust.
 
tennis 2 18. aprill 2015, kl 15.14
Tallinn on suur linn. Kus kandis eelistaksid mängida? Mis kellaaegadel ning nädalapäevadel saaksid mängida?
 
tennis 18. aprill 2015, kl 15.25
Kõik tenniseplatsid Tallinnas sobivad ja ei ole ka kindlat päeva ega kellaaega. Saan täielikult sõltuda tennisepartneri eelistustest.
 
M36 18. aprill 2015, kl 23.47
Pole kunagi mänginud tennist ja pole varustust ka, kuid huvi oleks sellega tegelda.
 
tennis 2 23. aprill 2015, kl 22.36
M36-le soovitaks liituda mõne täiskasvanute grupitrenniga. Seal on võimalik esialgu ka tennisevarustust proovida. Tennis on väga tehniline mäng, see tähendab, et õigete mänguvõtete kohe alguses omandamine on küllaltki tähtis.

Omale kohe reketit ostma polegi ehk mõtet hakata: enna võib ikka proovida, kuidas see mäng istub. Teadmiseks: päris alustajad alustavad aeglasemalt põrkavate pallidega, sest siis jõuab põrkele paremini reageerida.

Kui ilmad ilusamaks lähevad ning välisväljakud taas tegevust alustavad siis langeb väljakuüür ka küllaltki märkimisväärselt. Suvi on alustamiseks parim aeg!

Olen ise tennist mõnda aega harrastanud, kuid et alustasin täiskasvanult, siis ma ennast eriti suureks asjatundjaks kindlasti ei pea. Paraku on viimasel ajal kehvasti just aja leidmisega. Aga loodan, et juunikuus läheb natuke rahulikumaks. Siis on ka ilmad soojemad ning saab välisväljakutel tegutseda. Kevadisel ajal ma üle korra nädalas siseväljakule ei jõua. Mina mängin tavaliselt suviti Pirital ning Kesklinna lähedal asuvatel välisväljakutel. Huvi korral võib mulle kirjutada, aga suure tõenäosusega minust enne mai lõppu asja ei saa.

Netifoorum ei ole siiski väga tõhus viis tennisepartneri leidmiseks. Eriti siis kui kontaktandmeid ei avalda.
 
38a.m. 28. juuni 2015, kl 09.56
Otsin samuti tennisemängu partnerit pirita-viimsi kandis,harrastus tasemel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!