Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
40-aastane kergelt ülekaaluline otsib spordiklubi
 
Eva Braun 14. mai 2015, kl 09.41
Tahaksin minna lihtsasse aeroobika trenni, kus ei käiks 15-aastased, pigem 35+ ja mitte mingid spordifanaatikud. Õhtuti alates 18,30 Tallinnas oleks ajaliselt sobiv. Kõik soovitused teretulnud.
 
lihaseline 14. mai 2015, kl 10.12
sa oled ikka paks?
 
AA 14. mai 2015, kl 10.32
Ma arvan, et sul ei ole põhjust põdeda ja võid minna ka täiesti tavalisse spordiklubisse. Käin ise päris palju igasugu trennides ja seal ikka igasugu rahvast noortest pensionärideni ja piitspeenikestest ülekaalulisteni.
 
eva braun 14. mai 2015, kl 11.02
Loomulikult ma ei ole 200 kilone, aga oma noorusaegade 48 kilole on lisandunud kümps ja hirm uue alguse ees...Peeglid saalides hirmutavad. Lisaks kardan raskeid sammukombinatsioone ja oma olematuid lihaseid...Läksin tavalisse suurde spordiklubisse, ütlesin, et olen esimest korda, olin kõige vanem ja treener ütles, et ma olen laisk ja ei pinguta piisavalt. Tahaks uuesti üritada, aga valiks leebema alguse :)
 
Mina 14. mai 2015, kl 13.55
Soovitaks vesiaeroobikat. See on säästev liigestele aga tõhus. Lisaks võib-olla saad esialgsest häbenemisest üle. Kuigi ma arvan, et kõik tegelevad iseendaga ja pole aega teisi vahtida. Treeneritest soovitan Maiut, Margitit ja Ave-Riini. Nad annavad tunde mitmes klubis ja saad valida endale lähima koha.
 
TM 14. mai 2015, kl 22.46
Sa otsid spordiklubi, kus tipp-tunnil käiksid vähesed keskealised trennist mitte eriti huvitatud ülekaalulised mamslid tammumas, treener peaks ka seejuures vagane olema ja seinad võiksid lillelise tapeediga kaetud olla.
Mõni penskarite võimlemisrühm äkki? Ei, seal ka ikkagi innustatakse rohkem pingutama...
Muuda suhtumist, nii on elu endal lihtsam.
 
jana 14. mai 2015, kl 23.36
Joogas ja pilateses on rohkem sinuvanuseid. Valid ehk mõne jooga- või pilatesestuudio parem. Mõnus õhkkond neis.
 
eva braun 15. mai 2015, kl 10.04
Ma arvan, et loobun mõttest liituda mõne spordiklubiga.. Kui juba foorumis nii õelaid kommentaare tuleb, siis pole see maailm minu jaoks.
 
TM 15. mai 2015, kl 20.10
Jah, terve maailm on süüdi selles, et üks siin pelgab peeglit ja inimesi.
Aga tee harjutusi kodus, käi jalutamas või jooksmas, sõida rattaga või rullita. Internett on erinevaid trennivideosid täis.
Ja muide, kõik need super enesekindlad trennitajad on olnud kunagi oma elu esimestes treeningutes kobad, puterdised, vähema jaksuga. Ära võrdle ennast teistega vaid iseendaga - iga korraga oskad ja suudad rohkem. Paari kuu pärast tundub su praegune mina sulle endale ka viriseva tädikesena ;)
 
jana 15. mai 2015, kl 22.38
Ära nüüd liigutamisest loobu. Mingi nilbik, arvatavasti mees, kel pole naist ja nillib siin, kasutas sõna paks. Ja mis siis. Ma olen ka tselluga, lisaks 50, aga tunnen joogast suurt rõõmu.
 
aha 17. mai 2015, kl 17.59
Alustasin kergelt ülekaalulisena, kodustes väljaveninud riietes. Plaan oli vähemalt viis kilo alla võtta ja siis treenimine lõpetada ja tagasi vaatamata spordiklubist igaveseks põgeneda.
See oli seitsme aasta eest. Käin siiani rõõmsalt edasi, olles üks vanemaid inimesi. Tuleb proovida erinevaid trenne ja leida enda jaoks õige kombinatsioon. Sina ise määrad oma trenni intensiivsuse, üle pingutada ei tohi ja niisama trenni nö mobiiliga rääkima minna pole ka mõtet. Trennist tuleb rõõmu tunda ja järjepidevalt käia.
 
aikido 18. mai 2015, kl 14.08
Soovitan soojalt Kaalukate trenne stuudios "Tantsugeen" Tavaliselt on lihtsad aeroobikatrennid liiga madala koormusega, aga seal saab ikka tõesti pekist lahti
 
klikk 18. mai 2015, kl 21.52
Igaühel omad hirmud. Üle 40 pole kindlasti liiga vana. Võib-olla sattusid eelmisel korral lihtsalt vale kontingendiga trenni. Isegi sama treeneri samas trennis käib eri kordadel väga erinevaid inimesi - vahel tundub, et kõik klubis leiduvad beibed on kokku aetud, nädala pärast samas trennis vaatad, et pooled osalejad on üle 50 või isegi 60. Olen juba aastaid ühe spordiklubi klient ja ausalt, peaaegu igas trennis käib igasuguseid: vanu, noori, naisi, mehi, ultramoodsates spordiriietes ja kodustes dressides, ideaalkaalus ja tugevalt ülekaalulisi. Üldjuhul, kui inimesed on tulnud trenni tegema, siis pole kellelgi väga aega ringi vahtida.
Vanusest rääkides... Nn spordiklubisse sobivat vanust pole olemas. Ise alustasin keskkooli ajal, veidi enne täisealiseks saamist ja polnud ka "sobiv aeg", kuna nägin tegelikust vanusest noorem välja. Administraator ütles kohe, et saan trennis käia vaid koos lapsevanemaga, alla 16-aastasi üksi ei lubata. Tegeliku vanuse tegin talle muidugi selgeks, kuid trennis käies oli pidevalt tunne, et kõik vahivad, et appi, mis see laps siin teeb. Ilmselt oli ka see probleem vaid minu kahe kõrva vahel.
zhdano 12. mai 2020, kl 14.45
Kaalu alandavad tabletid - https://www.iherb.com/pr/Natrol-Acai-Berry-Diet-... Kokku kaotasin ma 14 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!