Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Jooksmine ja pistmine
 
oijahh 26. mai 2015, kl 16.18
ei ole suur jooksja muidu, aga eile oli ilus ilm ja läksin pisikesele tiirule. No ja nagu arvata, hakkas mul suhteliselt ruttu pistma ning siis ma vahepeal kõndisin. Täna aga on siiamaani selles samas kohas kõhus (nabast vasakul), kus pistis, samasugused valud! Eriti annavad tunda liikumisel (asendi muutmisel, kõndides)... mis see nüüd siis tähendama peaks? Kas võimalik, et mingi lihaspinge/trauma? On kellelgi kogemusi? Tänan!
 
Ikka olnud 26. mai 2015, kl 17.22
Ohjah, kooliajal kehalise tundides hakkas ikka päris tihti paljudel pistma, kui pikka maad jooksma sunniti, pold sest midagi hullu. Pistis järgmisel päeval samuti. Kui muidu terve ja norm olla, küll läheb üle.
 
M. 15. juuni 2015, kl 16.24
jep, liiga kiirelt jooksid. kõikidel algajatel see probleem. kõnni, jookse kergelt.
 
Ita Hellmer 10. juuli 2015, kl 12.30
Tere, isiklikest kogemustest võin öelda, et pistmine jooksu ajal on otseselt seoses toitumisega st söömisega. Enne jooksutrenni vähemalt 1 h proovi söömata olla, veelparem 1,5 h. Vedelikku tuleb kindlasti tarbida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!