Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Spordirinnahoidja tootearendus
 
Grete 11. september 2015, kl 12.46
Kallid vastajad!
Mina olen Grete, Tallinna Tehnigakõrkkooli neljanda kursuse tudeng ning lõputööga seoses palun osaleda Teil järgnevas uuringus, et saaksin saadud info põhjal naiste spordirinnahoidja kvaliteeti ning praktilisust parendada. Käesoleva uuringu eesmärk on teada saada kui oluline on kliendile sportimiseks mõeldud rinnahoidja valik ja millised on eelistused.
Vastamiseks kulub maksimaalselt 10 minutit ja küsitlus on anonüümne.
Olen väga tänulik, kui leiaksite selle aja!

link küsitlusele:
https://docs.google.com/forms/d/1oTFHqRAme0g6XaQRBUgPN3SeAaCQU1nHmMc9C2XT10k/viewform?usp=send_form
 
bxfgbsfgn 11. september 2015, kl 14.37
Vorm ei võimalda piisavalt täpselt vastata :)

Spordirinnahoidjaid eelistan erinevaid - olenevalt spordialast. Joostes peab olema toestavam-trimmivam, aga tantsides võiks olla ilusam/vormikam. Värv ei tohiks olla valge, sest see läheb sagedases pesus kiiresti koledaks. Üldse heledat tooni sünteetilised kangad lähevad hallikaks.
 
:) 11. september 2015, kl 15.07
Jah, minagi oleksin valinud mitu võimalikku vastusevarianti. Kas ma eelistan monotoonseid värve või kirevaid? No mõlemaid! Kord nii, kord teisiti, sõltub tujust, ilmast, spordialast, muudest riietest... Mõni võiks ju valge ka olla.
Egas mul pea siis ainult üks rinnahoidja olema:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!