Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Kas kodus saab zumba trenni teha?
 
Jänespüks 14. september 2015, kl 11.11
Ma käisin u 5 a tagasi zumba trennis ja see oli vist ainuke trenn, mis mulle meeldis ka. Muidu oli ikka ähh ja puhh ja kordused olid igavad, aga see võttis võhmale, ära ei tüüdanud ja oli muidu lõbus.
Mina küll olin koba, aga kuidagi sain seal oma kompleksidest lahti (ma ei oska tegelikult tantsida) ja hüppasin kaasa nii et polnud asigi.
Nüüd on ajad muutunud, mina kaalun 7 kilo rohkem kui tol ajal, elan teises kohas, riided ei lähe selga ja ma pole 2 aastat üldse sporti teinud. Kompleksid on nii suured, et ma ei saa sinna trenni praegu minna. Lihtsalt ei saa ja kõik. Niisiis, ma mõtlesin, et udjan enne natuke omaette üksi kodus ja siis vaatan, kas julgen minna avalikult saba keerutama.
Kas keegi teeb seda trenni kodus? Ma tean, et see on nende Les Millsidega sama süsteemi järgi, et tuleb iga natukese aja tagant uus kava ja treenereid litsentseeritakse ja ise nad vist tohivad ainult mingi protsendi liikumisest ümber teha. Seega, kas on üldse võimalik kuskilt netist tervet trenni vaadata või saabki neid ainult ametliku DVD tellides? Ma võiks vabalt seda 5 aastat vana kava ka teha, head laulud olid, kas vanu kavasid ka kuskile üles ei riputata?
Käisin guugledamas, aga pakutakse u selliseid 15 min, õpi samme või ühe laulu kaupa jupikesi.
Üldse, kui siin on inimesi, kes teevadki kodus trenni, kust te vaatate kavasid ja videosid? Ma olen nii tumba ja kompleksides selle koha pealt, et ei oska otsidagi.
Eile koristasin kappi ja pakkisin vaakumkotti kokku kõik korralikud ilusad riided, mis enam selga ei lähe. Nutt oli kurgus ja isegi mees, kes muidu on väga toetav ja ei pane üldiselt mu keha muutumist muhvigi tähele, kommenteeris, et poääääöööhhhhh, kas tõesti need kõik ei lähe sulle enam selga???
Asi on nadi. Ma pean saama zumbatada. Kas ja kuidas saab kodus?
 
xxl 14. september 2015, kl 11.33
https://www.zumba.com/en-US/shop/US/dvds-equipment
http://www.amazon.com/Zumba/b/ref=?node=2581514011
http://www.ebay.com/bhp/zumba-dvd

Aga kaalu saab alla ikka ainult toitumisega :(
Hea uudis on see, et 7 kg pole mingi kogus :)
 
Annu 14. september 2015, kl 12.21
Pane youtube zumba, tuleb nii pikemaid kui lühemaid tantsukavasid. Edu!
 
aga 03. oktoober 2015, kl 20.08
ei ole see mingi les millsi kombel et üks kava lõpeb ja teine algab, iga treener teeb nii nagu tahab!!!ja üksinda kodus hüpates ei teki niisugust fiilingut kui klubis hulgakesi...
 
Vy 18. detsember 2015, kl 03.40
Kus kandis elad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!