Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Kas keegi on käinud aikidos?
 
uus 17. november 2015, kl 15.38
Otsus saabunud - hakkan uueks inimeseks! Tuttav hakkas käima ja ma küsisin tema käest ka, aga ta on ise nii selles sees juba, et äkki liiga ilus tundub. Kaalul pole väga viga, aga liigutama peaks rohkem. Kas keegi siinolijatest on käinud kunagi aikidos? On see väga keeruline? Mis on kõige raskem? Olen vaadanud videoid ja mulle tundub et just niisugune tehniline ala sobiks mulle kõige paremini, aeroobika jms rütmis hüplemine kuidagi ei sobi, vähemasti pole kusagile pidama jäänud... See siin siis: https://www.facebook.com/events/1066486973395421/
 
uus 07. detsember 2015, kl 14.45
Haa... unustasin juba ära, et siin küsimas käisin, aga vist poleks targemaks saanud ka. Ühesõnaga, käisin ära. Isegi 2 korda. Ilmselt lähen veel. Algus oli hirmus, aga seltskond tundus normaalne, pole sellist pilkude loopimist, kui miski kohe välja ei tule jms. Huvitav. Proovin veel. NB! Kui huvi, siis treening toimub inglise keeles (mitte et seal jube palju rääkida üldse oleks vaja). Algajates on 3 naist praegu! Respect! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!