Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Millist spordiklubi Tallinnas soovitate?
 
siiri 10. jaanuar 2016, kl 21.47
Seoses Tallinnasse kolimisega otsin endale kohta, kus hakata trennis käima (erinevad rühmatreeningud, jõusaal väga ei huvita). Millist spordiklubi soovitate?
 
lühidalt 10. jaanuar 2016, kl 22.03
see mis asub lähimal.

minu töökoht asub 700m kaugusel ja minu spordiklubi asub 400m kaugusel elukohast.

shoppamine on naistele kaiff, aga jõusaal on suurost, mida tuleks ratsionaalselt kaalutleda, kuna võimalik et seote end aastase lepinguga (12x60 eur) kus tekib kiire tüdimus sõita ülepäeviti trenni 45 min ja tagasi 45 min, selleasemel et jalutada 400m.

treeningklubide kvaliteet on tänapäeval sama kõigil.
sinu tulevane aeroobika treener pole kehvem kui tallina kalleima klubi treener ja ei muuda sind kiiremini saledamaks kui kelleima klubi aeroobika treener.
 
:) 11. jaanuar 2016, kl 10.53
Just nagu eelmine kirjutas. Kas just kõige lähemal, aga selline, mis jääb elu- ja töökoha vahet kurseerides teele või kuhu on võimalik kiirelt ja mugavalt kohale jõuda.
 
SSST. 03. veebruar 2016, kl 23.45
Sama soovitus, mis eelmistel, aga päris suvalist keldriklubi kuigi julgelt siiski ei soovitaks. Pigem ikka suuremate klubide hulgast valida. Ise käin Audenteses ja olen väga rahul, samas olin varem ka Revaliga väga rahul, kuigi see oligi täpselt see 45 minutit trenni ja 45 minutit tagasi. Audentes asub kodust 8 minuti kaugusel, ei kahetse seda klubivahetust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!