Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
maastiku jalgratas
 
soovin osta 11. aprill 2016, kl 12.12
Soovin osta maastiku jalgratta, hind peaks olema odavam, kui poes, miks muidu kasutatud asja osta. asukohaks võiks olla Pärnumaa, kuid muud pakkumised on ka teretulnud, hea velo järele tulen ka teise eesti otsa

Ps. naistekaid mitte pakkuda, kui just pole väga hea hinnaga
 
:) 11. aprill 2016, kl 12.36
Netist pole midagi leidnud? Paar päeva tagasi vaatasin, et päris palju pakutakse kas kasutatud rattaid või uusi päris soodsa hinnaga.
 
soovin osta 11. aprill 2016, kl 12.56
Olen leidnud ikka, kuid tark ei torma ja loodan võimalikult suure valiku seast otsustada. Ka poodides on väga odavaid rattaid müügil ja üks on ka silma jäänud, siiski ei taha hiljem kahetseda, et tormasin ja esimese ära ostsin, mis tundus okei olevat. Kasutatud rattaid silma pole hakanud, olen näinud odavaid ja kalleid, igatipidi päris nutused rattad on olnud. Kindlasti ka ei hakka lampi tellima kusagilt kohtla-järvelt, sest ratast peaks ikka enne nägema, katsuma ja proovima
Peamine on aga raha faktor, seda pole kunagi liiga palju ja püüan siiski leida mõistliku hinna ja kvaliteedi suhtega asja
 
ära 03. mai 2016, kl 18.28
kasutatud ratast ära küll osta: laagrid, pidurid,kummid,kett,hammasrattad jne.kulunud. Uued pole ju nii kallid, ise ostsin kroonide ajal 10 a. tagasi 6000 eest, selle sees on kompuuter, esikott, tuled. Schwinn firma oma. odavatel ratastel võivad laagrid viletsad olla.
 
tra 10. mai 2016, kl 11.32
ära Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kasutatud ratast ära küll osta: laagrid, pidurid,k
> ummid,kett,hammasrattad jne.kulunud. Uued pole ju
> nii kallid, ise ostsin kroonide ajal 10 a. tagasi
> 6000 eest, selle sees on kompuuter, esikott, tuled
> . Schwinn firma oma. odavatel ratastel võivad laag
> rid viletsad olla.
Just sellepärast tasubki ka HÄID kasutatud rattaid vaadata. Jupid kuluvad-nende vahetamisest ei pääse mistahes ratta puhul.Kehva ja odava ratta puhul päästab ainult kogu ratta väljavahetamine.

Stradivari (viiul) on ka sajandeid hiljem ikka Stradivari..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!