Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
20. aprillil alustab Alma Linnasprint Tallinnas oma järjekordset hooaega
 
MTÜ Meeleolusport 14. aprill 2016, kl 14.44
Meil on hea meel teatada, et Alma Linnasprint alustab peatselt Tallinnas 2016 aasta üritustega. Juubelihooaja avastardi anname 20. märtsil kell 17.00 Vabaduse Väljakult.

Alma Linnasprint on Euroopa suurim linnatingimustes toimuv paarisorienteerumisvõistlus, mille rada on jõukohane absoluutselt igasuguses vormis ja igasuguste oskustega huvilisele. Võistelda saab nii nais-, mees- kui ka segapaaride arvestuses. Eelregistreerumine Alma Linnasprindi 2016. aasta esimesele etapile lõppeb 18. aprilli hilisõhtul.

Lisaks võistlusnaudingule saavad kõik võistlejad peale raja läbimist kosutava suutäie Alma tooteid ning võimaluse osaleda erinevate loosiauhindade loosimises. Kõik, kes võtavad osa kõigist kahest Tallinnas toimuvast etapist, osalevad hooaja lõpus uhke aiamaja loosimises.

Otsi endale kaasa sõber või sõbranna ning pane end võistlusele kirja juba täna!

Täpsemat infot võistluse kohta leiate www.linnasprint.ee

Näeme rajal!

Alma Linnasprindi meeskond
 
artist 20. aprill 2016, kl 18.24
!4. aprillil kirjutad, et avastardi anname 20. märtsil. Kas poleks loogiline, et andsime? Ikka minevikus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!