Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Otsin trennikaaslast..
 
Len 17. mai 2016, kl 21.48
Tere! Olen 25 aastane noor neiu, kes hakkas hiljuti tegelema aktiivselt j6utreeninguga. Tahaks endale trennikaaslast, kellele samuti meeldib joutrenn ja on huvitatud tervislikust eluviisist ja toitumisest ning regulaarsest trennis k2imist. Minu eesm2rk on v6tta tervislikult kaalust juurde. Olen hetkel kovasti alakaalus ja soov on v6tta juurde ja kasvatada lihaseid! Oleks tore kohtuda kellegagi kel ka mingid eesm2rgid ning soov trenni teha koos:)
 
3 nippi 22. mai 2016, kl 12.35
Soovitan pöörduda eratreenerite poolde.

Nad teavad ehk oma klientide seas kedagi, kes sooviks Sinuga koos trenni teha. Inimesed kes suudavad maksta isikliku treeneri eest on alati väga normaalsed. Ja lisaks: eratreenerid saavad sulle paari tunniga õpetada õiged kehaasendid selgeks.

Teiseks soovitan käia rühmatreeningutes nagu BodyPump. Seda 3-4 korda nädalas tehes ja ise liikuvate eluviisidega olles kasvab lihas jõudsalt. Ei pea enne trenni, peale trenni midagi sööma ja teisi riietusruumis häirima - söö lihtsalt 3 korda päevas. Naisterahvaste viga selle trenniga on et kasutatakse madalaid raskuseid ja selle taha areng jääbki.

Kolmandaks. Kui sa kasvatad lihaseid loomulikult ning ei kasuta keelatuid abivahendeid siis iga ühiku lihase kohta tekib Sul juurde 2 ühikut rasva. Kui käid jõusaalis siis ehk märkad isegi et osad mehed, kes trenni teevad on tugevad aga kuidagi "ümarad" ning mitte üldse nagu internetivideode kangelased oma prinkide lihastega. See on tavaline tulemus inimesele kes kontoritöö kõrvalt jõuab 2-3 nädalas tugevat jõutrenni teha, muud midagi. Meeste puhul on see täiesti OK. Aga naisterahvana pead selle vältimiseks lihast kasvatades olema väga liikuva eluviisidega. Paljud on läinud lihtsalt tugevaks ja paksuks. See on suur oht!!!

Naistreeneritel on see lihtsam kuna nad seisavad, kõnnivad ja jalutavad päev läbi ringi koos klientidega jne.. . Aga tavaline naine peab lihastrenni tehes arvestama lisaaja ja koormusega mis kulub kõndimisele, jooksmisele või ratta peal sõitmisele.

Interneti videode kangelannad ja kangelased kasutavad reeglitena alati keelatuid aineid seega nende füüsist ei saa meist keegi kätte.

Näidiskava:

2x nädalas bodypump + lisavenitused enne & pärast (oluline)
2x nädalas jõusaal + kardio enne/pärast (algajana vahet pole - kardio ei kuluta lihast, see on lihtsalt vale jutt)

Ise ma olen meesterahvas ning kuigi mulle väga meeldiks kellegagi koos trenni teha siis kõlbelisem oleks vist et Sa käid iga teise naisterahvaga koos trennis. Saate pärast sõbrannadeks ja saunas juttu ajada jne..
 
Kk 30. august 2016, kl 16.11
Minul oleks küll soov koos trenni teha :)
 
Len 26. september 2016, kl 22.16
Aga lahme siis! Kuidas kontakti saan teiega??
 
Mm 28. september 2016, kl 08.51
Kuskandis ja mis klubis sa trenni teed?
 
artist 28. september 2016, kl 15.59
Noor neiu ei saa kuidagi olla 25-aastane, aga noor naine võib olla vaid 20-neaastane. Neitsiks võib end nimetada ka saja-aastane.
Aga lapsik oled sa küll, kui uhkustad täpitähtede asemel numbritega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!