Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Trennikaaslane
 
K21 24. august 2016, kl 16.28
Tere :)
Kätte hakkab jõudma sügis, suvepuhkused on läbi ja tahaks nüüd trennis hakata käima. Kuna mul Tallinnas väga sõbrannasid ja tuttavaid pole, siis lootsin, et ehk leidub siin mõni tore neiu, kes oleks huvitatud trenniskäimisest, sest koos on ju ikka lõbusam. Jõusaalis ma kunagi ise käinud ei ole, kuid tegelikult tahaksin täitsa proovida, niiet see on üks võimalus. Minupoolt on teretulnud ka vahel niisama jooksmas käimine. Samuti ei pane kätt ette ühelegi rühmatrennile. Ja kui meil juhtub trennist vahel kõrini olevat, siis miks mitte vahel külastada hoopis kino, kohvikut või mõnda muud toredat üritust :)
Aga ka endast natukene siis. Olen 21-aastane sõbralik ja lõbus neiu. Elukohaks on Mustamäe, kuid ma arvan, et see ei ole isegi nii oluline. Trennikaaslasele vanusepiirangut ega muid nõudmisi mul ei ole, kõik kes on huvitatud, kirjutage aga mulle. Jään ootama :)
 
jälle lesbi 24. august 2016, kl 18.48
krdi lesbi käib ja teb teemasid siin
 
rästu rästu 24. august 2016, kl 21.59
lesbi oled
 
üksinda tennija 30. august 2016, kl 11.22
Ma kohe põhimõtteliselt ei taha mingit kaaslast trenni, sest siis on raske leida ühist aega, et trenni minna. Kui teine ei lähe siis endal ka põhjus mitte minna. Minul saab kohe 14 aastat ühes spordiklubis trennis käidud. Ja selle aja jooksul olen leidnud palju uusi sõpru ja koos trenni minnes ja sealt tulles lobiseme ja vahetame muljeid. Trennis ei ole ju aega sõnagi vahetada. Enesetunde paranemine ergutab treenima niigi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!