Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
kas ujulas peab olema ujumismüts
 
arglik 04. jaanuar 2017, kl 18.51
Tere. Esitan mõned rumalad küsimused, palun mind mitte selle pärast ära süüa:)
Kas ujulas peab olema ujumismüts? Kas te pesete enne basseini minekut end koos trikooga ja lähete täiesti dushi veest tilkuvana basseini või mitte?
Pole nii ammu ujulas käinud, kuidagi hirm ka, et lähen ja olen seal nagu mingi totakas, siis mõtlesingi, et küsin selliseid veidraid küsimusi. Ehk ei panda pahaks ja isegi vastatakse:)
 
Ei pane pahaks 04. jaanuar 2017, kl 19.41
Ujumismütsi otseselt ujulas olema ei pea. Oleneb, kuidas ujud. Kui pea vee all, siis on endal mugavam mütsiga. Ka ei tohiks pikad juuksed laialt lehvida. Kui on pikemad juuksed, siis oleks ujumismüts soovitav. Kui on korralikult pealaele kokku pandud, siis keegi ütlema ei tule.
Pesema peab alasti enne basseini sisenemist. Ikka korralikult puhtaks, siis trikoo selga ja basseini. On küll ebamugav märja ihu peale kuiva trikood vedada, kuid mina näiteks harjunud. Vahest mõned tädid ei pese korralikult enne basseini minekut ja siis tahaks küll öelda, et ikka peseks. Mina ju olen peadpidi vee all ja tahaks, et vesi oleks võimalikult puhas. Mida saastunum on vesi, seda rohkem kloori manustatakse ja seda kahjulikum vesi on.
 
ujumismüts 04. jaanuar 2017, kl 19.42
osades ujulates peab, mõnes mitte, seda pead konkreetsest ujulast küsima.

pesta tuleb kindlasti enne basseini minekut ilma trikoota see on igas ujulas kohustuslik, siis paned trikoo selga ja midagi ei tilgu
 
soovitus 04. jaanuar 2017, kl 19.43
intiimpiirkonnast kõik karvad ära ajada teistel on rõve vaadata, kui karvane tuleb tussi alla
 
soovitus 04. jaanuar 2017, kl 19.43
kaenla alt ka
 
ujumismüts 04. jaanuar 2017, kl 19.44
kui trikoo ka vee all märjaks teha, siis saab kergemini märjale ihule tõmmata, kui juba pestud oled
 
to soovitus 04. jaanuar 2017, kl 19.53
Sa käid seal tussi all teiste intiimpiirkondi vahtimas või? Kuradi pervert!!!
 
?? 04. jaanuar 2017, kl 20.49
ujumismüts Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> osades ujulates peab, mõnes mitte, seda pead konkr
> eetsest ujulast küsima.
>

Kohe huvitav oleks teada, millises siis nõutakse? Mina pole veel sellisesse juhtunud, kuigi käidud on paljudes erinevates ujulates. Mütsi mul pole ja mitte kusagil pole keegi nõudnud ka. Juuksed on keskmise pikkusega.
 
Põhiline 04. jaanuar 2017, kl 21.09
kui ikka selline tugevast kapronist nõuka aegne trikoo on, rinnakorvidega. Tõmbad selle juba eelmine päev kodus kuidagi selga, ujumismüts rasvaste rippnirakate otsa ja karsumm otse basseini. Kõnts liguneb poolteise tunniga lahti küll ja pärast võid seda lusikaga trikoost välja kaapida. Lihtsam ülejäänu ihult maha pesta ka, sooja vett kulub vähem.
 
õudne 04. jaanuar 2017, kl 22.30
meenub kohe ujumine koolis, see tobe pähe veetav ujumismüts, õudsad ajad ja esemed. ei nõuta enam midagi, mina küll pole sattunud sellisesse kus peab olema.
 
arglik 04. jaanuar 2017, kl 22.50
Kuulge te olete täitsa toredad siin enamuses:) Aitäh. Sain kohe julgust juurde:)
 
2017 04. jaanuar 2017, kl 23.19
Mehed peavad enne basseini minemist riistale kondoomi otsa tõmbama, et pauku ja kust ei eritaks vette ja naised päevade korral ei uju rsk ma ütlen. Üldse ei meeldi ühisbasseinides kloorivees solberdamist, kus igasugu tolvaneid tulevad kusema sinna, väka!
 
Ei pane pahaks 05. jaanuar 2017, kl 08.10
Mulle ka ei meenu, et üheski ujulas oleks nõue mütsi kanda. Meenub, et näiteks Tabasalus toob saalitreener juuksekummi ja palub juuksed kinni panna, kui need väga pikad ja lehvivad on. Audentese pesuruumi seinal on vist kiri, et pikkade juuste korral peab olema ujumismüts. Rohkem praegu ei tule ette, kuid olen näinud kõikjal lokkide lehvides sulavaid tädisid.
Mis puutub ujumismütsi kasutusse, siis tegelikult ei olegi see nii ebamugav ja ujumisel vägagi mugav.
Maaks 05. jaanuar 2017, kl 09.06
Näiteks Nõmme ujula soovitused:
http://tsh.ee/est/838/
või Õismäe ujula soovitused:
http://tsh.ee/est/867/ NB neil on pikkade juuste korral müts kohustuslik
 
ei ole nii 05. jaanuar 2017, kl 09.37
Maaks Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Näiteks Nõmme ujula soovitused:
> http://tsh.ee/e
> st/838/
> või Õismäe ujula soovitused:
> http://
> tsh.ee/est/867/ NB neil on pikkade juuste korral m
> üts kohustuslik

NB - mitte kumbaski eelpoolnimetatud ujulas keegi isegi ei maininud, et müts kohustuslik on (eeskirju ausalt öeldes pole viitsinud lugeda). Nõmmel kusjuures käime päris sageli. Tütrel on pikad, vööni juuksed, aga on alati korralikult pealaele krunni teinud ja mütsist pole keegi piuksatanudki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!