Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Kogemus põlvesüstidega (Synvisc)
 
Naine 04. aprill 2017, kl 20.51
Kas keegi teist on lasknud omale põlvesüste teha? Kuna ilma nendeta vist põlvi korda ei saa, küsiks teie kogemust. Kas süstide tegemine on väga valus? Vaatasin videosid süstimisest ja see tundub nii kohutav, et ma ei kujuta ette kuidas seda välja kannatada. Kui ruttu põlvevalu kadus ja kui kaua toime juba kestnud on?
 
Kati-52 05. aprill 2017, kl 00.10
Minul tehti 2 aastat tagasi artroskoopia ning 2 nädalat pärast seda tehti kõigepealt 1 süst (mingi odav) ning kohe varsti pärast seda see kallis süst 200 €, kuid põlv on kogu aeg valutanud. Mitte küll nii palju kui enne oppi, aga kogu aeg annab tunda. Süstimine ei olnud valus, mingeid probleeme ei tekkinud pärast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!