Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
mida teha?
 
huvitundja 26. mai 2017, kl 21.31
Tere!

Kuidas peaksin probleemile lähenema kui mul on kerged probleemid rühiga, olematute kõhulihastega ja aeg-ajalt kangeks jääva alaseljaga ning lisaks on ka umbes 7 kg ülekaalu?
 
sport 2 28. mai 2017, kl 09.22
kerge metsajooks, harjutused, palliga mängimine( üksi vastu seina), pea alaspidi rippumine jne, jne. ise leiad.
 
harjutusi 09. juuni 2017, kl 11.36
harjutusi kõhulihastele ja alaseljale on nii palju, et neid siin kirjeldada ei ole väga mõttekas. Neid leiab netist või kirjandusest piisavalt. Aga alaselja kanguse või valu vastu näiteks seistes või käies võin soovitada - lükka puusad ette nii et selja nõgusus oleks võimalikult väike. Aitab seljavalu puhul hästi. Käia on nii raskem, aga seistes on see hea nipp. Toimib hästi.
Ülekaalu puhul on ammu teada tõde, et tarbi vähem kaloreid kui neid ära põletad. Kui sa ei ole nn jooksu- või trennisaali inimene (ma ka ei ole), siis on abi ka käimisest. Mina käin keskmiselt 5 km päevas, abiks on Endomondo, mille kohta oli siin eraldi teema. Põhiline on olla liikumises. Ja vähem kaloreid tarbida kui ehk vahel tahaks. Eks kogu see asi sõltub ka vanusest ja paljust muustki. Alati ei ole võimalik trennisaalis rauda rebida. Siis on abiks igasugune liikumine, milleks võimalust on. Jõudu meile!
 
Cinderella 11. juuni 2017, kl 23.41
Mul olid/on sarnased probleemid. Aitab trenn, mis suunatud seljalihaste tugevdamisele. Õppisin oma rühti jälgima, hoian kergelt kõhtu sees ja surun õlgu tahapoole. Sellest kujuneb harjumus, nii et hiljem ei märkagi enam.Ja kõhulihaseid aitab tugevdada ka trenn ja ainult trenn.
 
Kutse 29. august 2017, kl 21.47
Kutsun liituma inimesi kes soovivad ennast proovida näitlejatena
https://www.facebook.com/EestiNaitlejad/
 
juta 18. september 2017, kl 20.30
Mind aitas vesiaeroobika. Tugevdab kerelihaseid ja säästab liigeseid..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!