Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Tule õpi lohega surfama
 
lohesurf.eu 08. juuni 2017, kl 16.27
Tule koge tuule jõudu ja kiirust risteles ilma mootori abita suurtel kiirustel üle vee ning sõites lainete peal. Lenda kaaluta kõrgel vee kohal ja seejärel maandu pehmelt. Koge lohesurfi lõbu ja elevust koos parima Eesti surfikooliga.

Lohesurf.eu instruktorid on pühendunud surfarid ja surfitreenerid. Nad on alati sinuga jagamas oma rikkalike surfiteadmisi, et te saaksite maksimaalse kasu ajast mis te meiega koos veedate.

Koolitused toimuvad väikestes rühmades, mitte rohkem kui 6 inimest rühmas, selleks et te omandaksite kõik vajalikud teadmised ja et te areneksite maksimaalse tempoga.

Liida see suure hulga sõbralike treenerite, imelise atmosfääri ja naeratavate nägudega ning tulemuseks on elumuutev kogemus. Me garanteerime teile parimad instruktorid ja surfikogemuse kogu Eestis!

Surfikooli programm on lõbus, struktureeritud, professionaalne ja ohutu. Broneeri aeg juba täna!

www.lohesurf.eu või telefon 53-888-888

http://www.kitesurfwallpaper.com/images/detail/cabrinha-kites-2014-siren-susi-mai-annabel-van-westerop.jpg
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!