Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
trenniga alustamine
 
küsija0 16. juuni 2017, kl 10.26
Hei naised! Olen ammu mõelnud küsida, et kas kellelgi oleks aega ning soovi kirjeldada, kuidas hakkas sporti tegema? Endal nimelt käib see plaan peast aegajalt läbi, kuid pole suutnud püsivalt jääda sellega tegelema. Lugesin kunagi, et trenni tegemine peaks tekitama mõnusa tunde, kuid isegi kui nt enda arust küllaltki väikse jooksuringi aeglases sörgitempos ette võtan, tunnen ringi lõppedes kuidas süda tahab seest välja hüpata, pea käib ringi, heast tundest on asi ikka väga kaugel, pean alati minestuse äärel sügavalt hingama ja taastuma. Järgmisel päeval ei motiveeri midagi enam jooksuringi ette võtma.
Ei saaks öelda ka, et väga passiivne olen, jalutan igal hommikul 1,7 km tööle ja pärast ka tagasi koju. Aga trenni tegemisega ei saa kuidagi sinapeale. Oskaks keegi midagi soovitada?
 
tohohh 16. juuni 2017, kl 10.49
Kust sa võtad, et ainus spordiala, millega trenni saab teha, on jooksmine? On ju olemas tohutult erinevaid alasid, millega tegeleda ja kõik ei saagi kõigile sobida. Kui sulle jooksmine ei sobi, siis tuleb valida midagi muud, nii lihtne see ongi.
 
to küsija 18. juuni 2017, kl 10.55
1.Sa ei peagi olema võimeline lambist "kasvõi väikest jooksuringi" tegema.
2.Kuskil pole kirjas et iga päev peaks treenima.

Järgmisel korral tee oma väike ring üksnes hoogsalt käies. Kui tunned et sellest jääb ikkagi väheks tee ainult 1 või 2 1-minutilist jooksulõiku sisse .
Edaspidi vaata kuidas keha reageerib ja hakka joostavaid lõike lisama ja pikendama.

Seni kuni asi on veel vaevaline jookse üle päeva või igal kolmandal päeval.

http://www.fiile.ee/index2.php?option=com_content&task=view&id=90&pop=1&page=0
 
kabesnik 18. juuni 2017, kl 22.07
aga proovi kabet, male võib juba raskeks osutuda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!