Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
jalgratta kett
 
KUTT 13. juuli 2017, kl 16.35
viskab üle , just suurtel koormustel kui sõidan mäkke ja olen püsti rattal. hammasrattad ei ole kulunud. kas aitaks kui ketti lühendada? või saab kuskilt reguleerida ? ratas on 7 käiguline
 
ei 13. juuli 2017, kl 19.42
Kett tuleb välja vahetada, kogu lugu.
 
capri-koosa kuumahood 13. juuli 2017, kl 22.38
Kas hormoontappletid sind ei aidanud vä? EBS-triinu aitasid, enam ei ole kuumahooge pankrotistunud puhastusfirma pärast.
 
KUTT 14. juuli 2017, kl 17.45
Käisin täna külatarga mehaaniku juures ja ta ütles sama, et kett tuleb välja vahetada. Prismas või Karautas pidid isegi 3 € kätte saama.
 
k 18. juuli 2017, kl 09.14
Kett maksis 20 € ja nüüd tuleb välja, et ka hammasrattad on kulunud, olgugi, et vahetati 2 aastat tagasi uute vastu. Remont läheb maksma pool ratta hinnast (100€). Võibolla ostan hoopis uue ratta kui leian sobiva.
 
KUTT 25. juuli 2017, kl 18.54
Seiklus läheb edasi. Viisin ratta kuulsasse firmasse remonti, meistrimees vaatas üle ja rääkis mis tuleb välja vahetada, lubas helistada ja hinnapakkumise teha. Ootan siis mina helistamist aga ei midagi, vaatan töökäsu pealt, et ratas peaks valmis olema esmaspäeval kell 17.00. Helistan siis mina firmasse ja küsin, et miks ei ole helistatud? Vastatakse, et mis päevaks pidi valmis olema, vastan, et eile, no siis tulge järgi, on nii, et kui töö ei saa õigeks ajaks valmis siis me helistame. Sõidan siis mina (maalt) marsaga kohale ja selgub, et tööd pole alustatuki. Kuram,lärmasin siis kõvasti, et just helistasin ja kõik pidi valmis olema. Hakkas sebimine, et pool tundi ja on valmis. Tühjagi ei saanud nad poole tunniga hakkama, 2 tundi läks. Ütlesin, et nüüd teete mulle alenuse, tegid ka- tööraha ei võtnud- kokkuhoid 60 € jupid maksid 84 € . Vahetati kogu tagumine ratas hammasratastega, vändad pedaalidega ja veel väiksemaid osi. Hea päev oli !!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!