Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Suusatama
 
Mees 26. märts 2018, kl 13.33
Nii viimased nädalad veel võimalus suusatada , kui mõni naisterahvas kellele meeldiks ka väga suusatada sooviks ühineda oleks tore , kui mingi ime läbi peaks see inimene siin olema siis võtan ta naiseks olgu või vana kuradi vanaema:) ( nali muidugi ) .Ise olen 40 a mees .
 
hilja 01. aprill 2018, kl 08.08
kle 2016.a märtsis olid sa ka sama jutuga siin, 40 a mees. või "neljakümnendates"? mina, kuigi vanem, sulle just vanaemaks ei sobi, aga suusatama lähen täna veel küll. täitsa üksi, nii päikesetõusul kui ka õhtul kuu ja tähtede valgel üle hangevarjude liueldes. kahju, et pole julgenud kuhugi üritustele jm teiste sekka minna. nn Presidendimatk oleks mulle vbl jõukohane, aga sel aastal jälle ei õnnestunud.
kui palju kilomeetreid siis ka tänavu kirja said?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!