Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
jalgratta sadula mure
 
meelikas 13. september 2021, kl 21.13
mul on olnud jalgrattal erinevad sadulad. kuna no, ütleme see istumise pool on suht suuuuuuur, siis on ka sadulad olnud suuremapoolsed, sest ma vist ei oskaks hoida tasakaalu sadulas, mis mahub mulle parasjagu ainult pp.prao vahele. ma küsin nüüd päris tõsiselt, kas kellelgi veel on see mure, et jalgrattaga sõites ja peale lühiajalise maa sõitmist, on mul seal allpool tunne, et kõik on puidust. kõva ja valus ja paistes. see ei pea ilmselgelt nii olema. millise sadulaga ON normaalne enesetunne? naudin sõitmist ja kiiret liikumist. jala ei viitsiks pooltki nii palju tatsata. aga just see et tagumik on pärast nii tulivalus, see rikub kogu hea fiilingu. mul on olnud vedrudega sadul ja geeliga ... ma lihtsalt ei kujuta ette, miks mul seal istmikus kõik kondid käivad sadula vastu ja höörduvad pidevalt. no nii valus on . ma ep söanda siukse lolli murega kuskil poes küll esineda. pigem uurin, milline sadul osta. ehk keegi lingitab.
 
meelikas 07. oktoober 2021, kl 20.53
olen nüüdseks läbi proovinud kõikide sõbrannade rattad. aru ma ei saa, mis minuga on valesti. minul on iga ratta ja iga sadulaga sõita väga valus. no pool tundi kannatab sõita ja siis on siuke tunne, et veri üldse enam ei ringle, et alakeha on puidust lausa. mis nipiga saab sadula normaalseks, et sõita saaks. olen proovinud hästi laiaga, siis hästi kitsaga, siis tagant ette kumeramaga, siis täiesti planksirgega. küll nahast, küll plastikust küll vedrudega küll ilma. no mis värk on. appi.
 
+3 11. oktoober 2021, kl 22.48
Kui kaalu on palju, siis ongi keeruline midagi head leida. Kuna mass teotub väiksele pulgale. Tean ka naist kes 60kg ja lihtsalt ongi valus sõita ja kõik.
Äkki rattasõit ei ole lihtsalt sulle või istumisalus peab veeeel suurem olema.
 
rattur234 07. detsember 2021, kl 09.07
Ma küll ei tea kui palju oled sõitnud, aga reeglina peitub võti õiges sõidutehnikas. Mul oli alguses ka niimoodi, et kui polnud pikka aega sõitnud, siis andis ikka see sadul pärast mitu päeva veel tunda. Aga üsna kiirelt õpid selgeks, missuguste konaruste puhul on põhjust end sadulast pisut kergitada või keharaskus kätele-jalgadele suunata. Pärastpoole tuleb see kuidagi loomulikult juba ning mingit valu ei saagi tekkida - ka kõige hullema sadula puhul.
 
Kodanik 25. juuli 2022, kl 22.50
Korralik pehme sadul tuleb leida. Mul jälle tekkis muu probleem. Pigistav hargivahe mure sai murtud õige sadulaga. Spetsiaalsetest pükstest kasu ei olnud. Nüüd on hakanud tuhara alused valusaks minema.
 
seet 18. jaanuar 2023, kl 14.06
kõige parem on sõita ilma sadulata, istuda pulga otsa, ühtlasi aitab ka tasakaalu hoid
 
KodanikN 09. aprill 2023, kl 20.01
Korralik pehme sadul tuleb otsida. Püksid ei tohiks ka liiga õhukesed olla. Istumise asend on ka tähtis. Mul oli rattal originaalis õhuke ja kõva sadul. Ei aidanud ka spetsiaalsed ratturi püksid. Vahetasin hoopis sadula välja. Pigem sadul madalamal kõrgusel. Enam pole mul spetsiaalseid pükse vajagi. On veel müügil lisapehmendus sadulale.
 
Siimon 11. august 2023, kl 15.50
need spec püksid on naljanumber, võtta kohe laiem sadul
did_1305161 15. august 2023, kl 18.21
Tegelikult on suure p..... a naistele vaja sellist suurt laia sadulat. Vanasti oli vene suurtel mootorratastel (M-72) sellised olid miilitsatel külgkorviga, sellised hästi laiad sadulad nagu tool. Selline tuleb jalgrattale peale sobitada. Vast mõnel motomehel on veel selline sadul kusagile seisma jäänud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!