Sorry Tallinnlane, tegelt ei olnud see postitud yldse moeldud yleolev, ega ylbe. ma lihtsalt kajastasin eelpool postitajate suhtumist, kes vaitsid, et 1200 kuus ei ela inglismaal ara. Ma pyydsin arusaadavaks teha, et elab ara kyll ja need kes suure suuga vinguvad, et see ei saa hakkama, et maletagu alguse aegu kui ise naiteks londonisse tulid ja voib-olla 0-st alustasid. Postituse algataja raakis hoopiski valjaspool Londonit, kus ma arvan, et 1200 tuleks suureparaselt hakkama, kui seda tahta.
Mul on tunne, et sa said minust veits valest aru. Ma olen ise nyyd paar head aastat Londonis elanud, siiski maletan vaga hasti kuidas ma ainult 1000 eur. taskus saabusin, teadmata tapselt kui palju miski maksab jne. Tol ajal hakkasin miinimumi eest toole mis oli kuskil 4 naela piires ja suutsin end ylal pidada kuni midagi paremat leidsin. Mul on vaga hea meel koikide eestlaste yle, kes end suures linnas on jalule end ajanud. Siiski vahepeal tootasin temporary agency kontoris ja nagin nii mondagi eestlast, kes suurema hea meelega peaaegu miinimumi eest tootas, et mingigi sissetulek oleks (selleparast kommenteerisingi, et ega koik City`s ei toota)
Nyydseks olen endki jalule ajanud. Jah ma tootan ja mul on enda vaike firma korvalt, aga ma ei ytleks isegi nyyd, et seda ja toda sa 1200 eest lubada endale kyll ei saa (nagu paar kibestunud komentaari n2hvasid). joudu igatahes