Eestlased välismaal
kes teab, kasutab, amway tooteid?
roots 21. jaanuar 2015, kl 13.01 |
üks suur mull 21. jaanuar 2015, kl 15.00 |
mittemidagi erilist, ainult hirmkallis hind, mida ei mööna teisel planeedil elavad jälleenmüüjad, kes koodeeritud kusetusele.
Ostsin kunagi imekallist pesupulbrit, mis olevat pesumasinat säästev, looduslik vahend.
Tulemuseks sain katkise pesumasina+kärnas naha.
Kosmeetikast ei räägigi, isegi marketi tooted etemad.
Jäin superagaja agendi küüsi ja siis saigi päris lai skaala erinevad tooteid proovitud ja kindel üks - kogu amwey on üks lõpmatu bullshitt.
Ostsin kunagi imekallist pesupulbrit, mis olevat pesumasinat säästev, looduslik vahend.
Tulemuseks sain katkise pesumasina+kärnas naha.
Kosmeetikast ei räägigi, isegi marketi tooted etemad.
Jäin superagaja agendi küüsi ja siis saigi päris lai skaala erinevad tooteid proovitud ja kindel üks - kogu amwey on üks lõpmatu bullshitt.
amwey ohver 21. jaanuar 2015, kl 20.08 |
lollituse ohver 21. jaanuar 2015, kl 20.22 |
teadagi eesti pagulane tõmbab samasuguse tagapoole üsna mõnusasti lohku mingi amwey krääsäga :-(
Ettevaatust, ärge sattuge pähemäärimuse ohvriks!
Tooted tuuakse KOHE koju kätte, et jumala pärast kusagilt ostma ei läheks.
Tavaar nagu kõik muudki poes müüdavad, v.a. hinnavahe, sest amwey hambapasta maksab 7€ pisike tuub ja on mingi hämar savipõhjane plöga.
Ettevaatust, ärge sattuge pähemäärimuse ohvriks!
Tooted tuuakse KOHE koju kätte, et jumala pärast kusagilt ostma ei läheks.
Tavaar nagu kõik muudki poes müüdavad, v.a. hinnavahe, sest amwey hambapasta maksab 7€ pisike tuub ja on mingi hämar savipõhjane plöga.
kasutaja 21. jaanuar 2015, kl 21.33 |
mina kasutasin 22. jaanuar 2015, kl 16.19 |
?? 22. jaanuar 2015, kl 16.39 |
Kas mitte nimimärgid "niine" ja "Mina" pole üks ja seesama õnnetu amwey-agent, kes kavalust kasutades sedasi toodetele turustamist otsib?
Amwey-jüngid lähevad äärmustesse oma " jumala" nimel.
Valetatatakse toodete loodus-sõbralikkusest, kuid asi sellest vääääga kaugel.
Ja teine naiivne vale, mida olen kuulnud amwey-jüngrite suust, et nad ei tee müügitööd raha pärast, vaid see olevat nende armas harrastus:
1. kui harrastus, siis paluks jagada tasuta tooteid kiidulaulu ( loe: reklaami) kinnituseks
2. kui harrastus, siis miks tooteid müüakse 30% liigkasumiga?
Amwey-jüngid lähevad äärmustesse oma " jumala" nimel.
Valetatatakse toodete loodus-sõbralikkusest, kuid asi sellest vääääga kaugel.
Ja teine naiivne vale, mida olen kuulnud amwey-jüngrite suust, et nad ei tee müügitööd raha pärast, vaid see olevat nende armas harrastus:
1. kui harrastus, siis paluks jagada tasuta tooteid kiidulaulu ( loe: reklaami) kinnituseks
2. kui harrastus, siis miks tooteid müüakse 30% liigkasumiga?
ämwei nunnad 01. veebruar 2015, kl 11.45 |
oikeata bisnestä 05. veebruar 2015, kl 22.11 |
irw 06. veebruar 2015, kl 13.08 |
oikeata bisnestä Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eikö nuo amway "neidit" ole tavaranoineen pelkkä p
> anokohdetta?
> Ryssien ja vähäjärkisten virolaist
> en tavoittelematon haaveilu ?
Näedsasiis, üks soomlane ka siia ära eksinud.:) Kas isojärkinen-isosarvinen soomlane ei leia soomes enam ideesid, oma suure bisnessi jaoks ja käib mööda eesti foorumeid ideesid otsimas? Kas teil seal suured vaimud enam ei istugi kuklasse ning ei annagi ena nõu, kuda saaks oma bisnsit teha?
> Eikö nuo amway "neidit" ole tavaranoineen pelkkä p
> anokohdetta?
> Ryssien ja vähäjärkisten virolaist
> en tavoittelematon haaveilu ?
Näedsasiis, üks soomlane ka siia ära eksinud.:) Kas isojärkinen-isosarvinen soomlane ei leia soomes enam ideesid, oma suure bisnessi jaoks ja käib mööda eesti foorumeid ideesid otsimas? Kas teil seal suured vaimud enam ei istugi kuklasse ning ei annagi ena nõu, kuda saaks oma bisnsit teha?
kahjuks 06. veebruar 2015, kl 15.53 |
viimasele 06. veebruar 2015, kl 17.52 |
viimasele 06. veebruar 2015, kl 18.15 |
Aastal 2004 07. veebruar 2015, kl 01.51 |
... sattusin ise ka "amveilaste" punti Soomes. Eestis siis seda veel polnud, ma ei tea, kas üldse Eestis see ametlikult lubatud on olnudki.
Oli nagu usulahk. Kõik tundsid omavahel ja arutasid, missugusel preemiareisil keegi oli käinud. Tagant järele mõtlen, et see oli vist mingi reklaamitrikk uute jüngrite saamiseks.
Hiljem naabrinaine müüs paar aastat neid tooteid. Talle olid kõik külanaised tuttavad ja äri edenes. Muidu jäävad need ullikesed kõik hätta, sest samad asjad on poes palju odavamad ja soomlane väga loeb raha.
Olen kasutanud shampooni (ostsin suurte täitepudelitega, see mulle meeldis) ja juuksepalsamit. Ka pesuvahendeid proovinud. Vaatasin, seda shampooni enam tootevalikus polegi
https://www.amway.fi/kauneus?table=catalog_category_products&tuote=new+Satinique%E2%84%A2
Oli nagu usulahk. Kõik tundsid omavahel ja arutasid, missugusel preemiareisil keegi oli käinud. Tagant järele mõtlen, et see oli vist mingi reklaamitrikk uute jüngrite saamiseks.
Hiljem naabrinaine müüs paar aastat neid tooteid. Talle olid kõik külanaised tuttavad ja äri edenes. Muidu jäävad need ullikesed kõik hätta, sest samad asjad on poes palju odavamad ja soomlane väga loeb raha.
Olen kasutanud shampooni (ostsin suurte täitepudelitega, see mulle meeldis) ja juuksepalsamit. Ka pesuvahendeid proovinud. Vaatasin, seda shampooni enam tootevalikus polegi
https://www.amway.fi/kauneus?table=catalog_category_products&tuote=new+Satinique%E2%84%A2
kasutaja 07. veebruar 2015, kl 10.31 |
to kasutaja 10. veebruar 2015, kl 14.16 |
to kasutaja 10. veebruar 2015, kl 14.20 |
enam kui kindel 10. veebruar 2015, kl 14.28 |
HH 10. veebruar 2015, kl 21.22 |
kl 01.51 13. veebruar 2015, kl 23.02 |
kasutaja Kirjutas:
> Viimasele 07. veebruar 2015, kl 01.51
>
> Kirud
> ja samas kiidad. On sinuga ikka kõik Ok?
> Minu
> majapidamises on palju Amway tooteid ja olen nende
> ga rahul. Muideks, mind mitte keegi ei käse neid t
> ellida ja teistele vägisi müüma.
Pole ma kedagi ega midagi kirunud ega kiitnud!
Rääkisin müügisüsteemist, nii nagu see on ja vastasin küsimusele, kas keegi on mingit toodet kasutanud.
Shampoon mulle sobis, aga see ei pea teistele sobima. Minu juuksed rasvaseks ei lähe, on vööni ja pesen harvemini neid. Mõni peseb üle päeva.
Lühidalt oli mõte selles, et ei midagi erilist ja poes ning apteegis on kontrollitud kaup kõik olemas, palju odavam kui võrkmüüjate kahtlane tavaar.
> Viimasele 07. veebruar 2015, kl 01.51
>
> Kirud
> ja samas kiidad. On sinuga ikka kõik Ok?
> Minu
> majapidamises on palju Amway tooteid ja olen nende
> ga rahul. Muideks, mind mitte keegi ei käse neid t
> ellida ja teistele vägisi müüma.
Pole ma kedagi ega midagi kirunud ega kiitnud!
Rääkisin müügisüsteemist, nii nagu see on ja vastasin küsimusele, kas keegi on mingit toodet kasutanud.
Shampoon mulle sobis, aga see ei pea teistele sobima. Minu juuksed rasvaseks ei lähe, on vööni ja pesen harvemini neid. Mõni peseb üle päeva.
Lühidalt oli mõte selles, et ei midagi erilist ja poes ning apteegis on kontrollitud kaup kõik olemas, palju odavam kui võrkmüüjate kahtlane tavaar.
kamoon 14. veebruar 2015, kl 11.45 |
Raili 14. märts 2017, kl 11.19 |
kasutaja 26. märts 2017, kl 20.12 |
Väga pettunud 25. september 2017, kl 16.04 |
Ostsin ka mõned tooted aga mees viskas minema, kuna midagi nad puhtaks ei teinud. WC jäi sama mustaks, kui oli ja auto istmekatetest ei hakka üldse rääkimagi. Vaip ka sama must, kui oli.Ja maksa siis hulk raha, ei tea mille eest. Ripsmetušš ka jube kallis ja näokreem, pruun, täielik pask. Aga kindlasti on seal ka paar toodet ka head, suuloputus vedelik mulle meeldib aga see on ka kõik
Lisa postitus